• LIFE&STYLE

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πήρε θέση στη δικαστική διαμάχη μεταξύ Μαρίας Ελένης και Μάρθας (video)

    • NewsRoom


    Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

    Ο επιτυχημένος ποινικολόγος, πήρε θέση για την δικαστική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του Μαρία Ελένη και την Μάρθα Κουτουμάνου.

    Ο ίδιος δήλωσε ότι, «Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, η Μαρία Ελένη, δεν έμενε μαζί, καθώς έμενε σε άλλα σπίτια που νοίκιαζε κατά καιρούς για λίγο διάστημα. Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη μέναμε, εγώ η Ζωή η Μάρθα και η Ζένια. Η διανομή όταν «έφυγε» η Ζωή, έγινε με απόλυτη σύμπνοια, με τη δική μου παρουσία, ακόμα και τα μικροπράγματα της Ζωής ήταν θέμα διανομής με αγάπη και ηρεμία μεταξύ των κοριτσιών, εγώ θα πάρω αυτό εγώ θα πάρω εκείνο. 

    Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν η Μάρθα αποφάσισε να μείνει και αρνείται εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στην συνιδιοκτήτρια και αδερφή της, Μαρία Ελένη. Για αυτό αναγκάστηκε η Μαρία Ελένη, που το απέφευγε επί τόσο καιρό, να πάει στο δικαστήριο για να οριστεί προσωρινή διαχειρίστρια και να διατάξει το δικαστήριο να δοθούν τα κλειδιά, ώστε να μπορεί να επισκέπτεται το σπίτι κάποιος μεσίτης για να προωθηθεί η πώλησή του και η μίσθωσή του» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

    Δείτε το παρακάτω βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ