• LIFE&STYLE

    Aυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός των Oscar

    • NewsRoom


    Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Hollywood που είναι και υποψήφια για Oscar στα φετινά βραβεία,έβγαλε το μυθικό ποσό τον 52 εκατομμυρίων δολ.. Ο τίτλος φυσικά ανήκει στην ταλαντούχα Jennifer Lawrence η οποία με τον ρόλο της ως Katniss Everdeen στην τριλογία της παγκόσμιας κινηματογραφικής επιτυχίας του ” Hunger Games”έβγαλε περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη σταρ του Hollywood.

    MOCKINGJAY PART 2 ARTWORK

    Η Αμερικανίδα ηθοποιός αύξησε φέτος τον τραπεζικό της λογαριασμό πρωταγωνιστώντας ακόμη στην ταινία ” Joy” που της χάρισε και την υποψηφιότητα για Oscar και κλείνοντας συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dior. Η όμορφη ηθοποιός διαγωνίζεται στα φετινά βραβεία Oscars για τον πρώτο γυναικείο ρόλο, μαζί με άλλες σπουδαίες συναδέλφους της όπως, την Cate Blancett για την ταινία “Carol”, την Saoirse Ronan για τo”Brooklyn”, την Brie Larson για την ταινία “Room” και την Charlotte Rampling στην ταινία ” 45 Years”.


    Εάν η νεαρή ηθοποιός καταφέρει να κατακτήσει αυτή την Κυριακή το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, τότε θα είναι η πρώτη ηθοποιός που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ και βγήκε πρώτη στην λίστα με την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό της χρονιάς.

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ