• LIFE&STYLE

    «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»: Αυτή είναι η παρουσιάστρια του νέου ριάλιτι

    • NewsRoom
    Αγρότης μόνος ψάχνει

    Αγρότης μόνος ψάχνει


    Επιστρέφει μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το δημοφιλές ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

    Μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, η Ελένη Τσολάκη μετακόμισε στο κανάλι του Φαλήρου, με το οποίο έχει υπογράψει για ένα «πακέτο» εκπομπών.

    Η παρουσιάστρια θα συμμετέχει στην μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι»,

    Η παρουσιάστρια θα είναι μέλος της παρέας της μεσημεριανής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι», που κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και – όπως διευκρίνιζαν καλά ενημερωμένες πηγές του καναλιού – όχι σε ρόλο μέλους του πάνελ ,αλλά περισσότερο «ως δεύτερο τη τάξει πρόσωπο στην εκπομπή και συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον κεντρικό παρουσιαστή και τα υπόλοιπα μέλη της μεσημεριανής παρέας».

    Την ίδια στιγμή η Ελένη Τσολάκη αναλαμβάνει και την παρουσίαση του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», που είχαμε γνωρίσει παλαιότερα μέσω της προβολής του από τον Alpha, όταν το κανάλι τελούσε υπό γερμανική διοίκηση και συγκεκριμένα του ραδιοτηλεοπτικού ομίλου RTL. Το πρόγραμμα ξεκίνησε να προετοιμάζεται και θα βγει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου.

    Παλαιότερα, το ριάλιτι στον Alpha παρουσίαζε η Σίσσυ Χρηστίδου.

    τσολακη
    Ελένη Τσολάκη



    ΣΧΟΛΙΑ