• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» που γκρεμίζει συθέμελα την ηρεμία της οικογένειας


    Τι θα δούμε απόψε μετά τη χθεσινή συγκλονιστική ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες;

    Ο Μελέτης αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι, μετά την αποκάλυψη της Ανέτ. Θα επιστρέψει όμως, και αναμένεται να βάλει… μπουρλότο στο σπίτι των Σεβαστών, καθώς θα αποκαλύψει σε όλους πως είναι γιος της Ανέτ.

    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του περιοδικού MYtv, ο Μελέτης, ύστερα από μήνες που ήταν εξαφανισμένος, εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών φέρνοντας μαζί του μια «βόμβα» που γκρεμίζει οριστικά και συθέμελα την ηρεμία όλης της οικογένειας. Όλοι είναι σοκαρισμένοι μετά την αποκάλυψή του πως είναι ο γιος της Ανέτ και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί από λεπτό σε λεπτό…!

    Η Πηνελόπη, μη μπορώντας να αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της.

    Ταυτόχρονα, ο Δούκας προσπαθεί να απομακρύνει τον Μελέτη από την κόρη του. Και ενώ πρέπει να διαχειριστεί πολλά μέτωπα, είναι πια σχεδόν βέβαιος πως ο Νικηφόρος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ματαίωση των σχεδίων του. Μάλιστα, για πρώτη φορά, αποφασίζει να το ψάξει και να μάθει εάν τον πρόδωσε εκείνος και έχασε τη μάχη για τη βιομηχανική ζώνη που προετοίμαζε τόσα χρόνια.

    Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.

    Η Μυρσίνη, όμως, δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Κι ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί με τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι τρεις υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο. Θα πάρει ο Τόλλιας το μέρος του Δούκα;

    Στο σπίτι των Σεβαστών, η Πηνελόπη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη…

    Δείτε το trailer:



    ΣΧΟΛΙΑ