• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι αποκάλυψε η Έλλη Τρίγγου για την εγκυμοσύνη της Δρόσως (video)

    • NewsRoom

    Έλλη Τρίγγου και Γρηγόρης Αρναούτογλου


    Για τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στο The 2Night Show, η αγαπημένη ηθοποιός, Έλλη Τρίγγου.

    Στην πρώτη της τηλεοπτική συνένετευξη, η Έλλη Τρίγγου έδωσε μερικά spoiler για τις τρεις αδελφές Σταμίρη, η σχέση των οποίων αναμένεται να κλονιστεί.

    Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ρόλο που υποδυεται στις Άγριες Μέλισσες, η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε:

    «Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στην Ασημίνα και μένα. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία. Η Ασημίνα έχει πολλή υπομονή, τη θαυμάζω γι’ αυτό και εύχομαι να της μοιάσω. Θα έπαιζα οποιονδήποτε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, είναι όλοι τους υπέροχοι».

    Αναφερόμενη στην αναπάντεχη εγκυμοσύνη της Δρόσως από τον Νικηφόρο, η ίδια δήλωσε:

    «Η σεναριογράφος μας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν δεν είχε φανταστεί για ποιο λόγο το κάνει. Είναι όντως βγαλμένα από τη ζωή.

    Φαντάζομαι ότι θα κλονιστεί η σχέση με τις αδερφούλες και αυτό είναι που στενoχωρεί περισσότερο. Οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. Κάποια στιγμή η Ασημίνα θα το μάθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και το πώς θα το μάθει θα έχει ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτή η αποκάλυψη; Για να δούμε».

    Η Έλλη Τρίγγου καλεσμένη στο The 2Night Show

    Μάλιστα, η Έλλη Τρίγγου πρόσθεσε για την Δρόσω:

    «Μπαίνοντας στη θέση της Δρόσως καταλαβαίνω τι κάνει γιατί ζει μια μορφή καταπίεσης και εγκλωβισμού».

    Δείτε τη συνέντευξη της Έλλης Τρίγγου στο The 2Night Show:



    ΣΧΟΛΙΑ