• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιους χαρακτήρες θα αποχαιρετήσουμε στο τέλος της σεζόν

    • NewsRoom


    Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, κυκλοφόρησαν ήδη από τις προηγούμενες ημέρες τα πρώτα spoiler που θέλουν τουλάχιστον τρεις χαρακτήρες να βρίσκουν δραματικό τέλος.

    Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές οι τρεις ήρωες που θα πεθάνουν είναι ο Αλέξης Γραμματικός, ο Μάνος Βόσκαρης και ο Μιλτιάδης Σεβαστός. Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο θεσσαλικός κάμπος θα δεχτεί στη γη του την Ανέτ Ρουσώ, αλλά και τον Μελέτη.

    Ο Αλέξης Γραμματικός ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη.

    Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει στο αυτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό. Οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο.

    Κάποια από τα spoilers θέλουν τον Μιλτιάδη πριν από τον εγκλεισμό του να σκοτώνει τον Μελέτη. Η Ανέτ, βλέποντας νεκρό τον γιο της και τον αδελφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς.

    Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις.

    Βέβαια, όλα τα παραπάνω αποτελούν ανεπιβεβαίωτες διαρροές, συνεπώς αναμένουμε μέχρι την προβολή των επεισοδίων για να μάθουμε τι ακριβώς θα γίνει.

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι τρεις κηδείες που θα αναστατώσουν το Διαφάνι (video)

    MasterChef: Πέταξε τις παρασκευές της στα σκουπίδια και αποχώρησε με κλάματα (video)

    Ανατροπή στο Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ