• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι τρεις κηδείες που θα αναστατώσουν το Διαφάνι (video)

    • NewsRoom


    Στην τελική ευθεία του δεύτερου κύκλου βρισκόμαστε στις Άγριες Μέλισσες, με το τέλος να είναι δραματικό, καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε πολλές κηδείες.

    Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν και τις πληροφορίες από την εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN, τρεις άνδρες ηθοποιοί αποχωρούν από τις Άγριες Μέλισσες και συνεπώς οι χαρακτήρες τους φεύγουν και εκείνοι από το Διαφάνι.

    Ωστόσο, το τέλος της ιστορίας τους θα είναι τραγικό, καθώς πεθαίνουν.

    Ο λόγος για τους Αλέξη Γραμματικό (Σπύρος Σταμούλης), Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος) και Μάνο Βόσκαρη (Βασίλης Μπισμπίκης), τους οποίους δεν θα δούμε στην τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς.

    Σύμφωνα με όσα είπε στο «Ευτυχείτε», ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, θα δούμε τρεις κηδείες στις Άγριες Μέλισσες. Ο εισαγγελέας ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, επειδή έχει μπλέξει και η οργάνωση των χουντικών, θα του στήσουν παγίδα και θα τον σκοτώσουν.

    Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο. Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα και έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά. Ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στον εαυτό του από τις τύψεις.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

    Ελένη Μενεγάκη: Το Instagram Live με τη Νατάσα Θεοδωρίδου – Τι αποκάλυψε για την επιστροφή της στο MEGA

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ