• LIFE&STYLE

    MasterChef: Πέταξε τις παρασκευές της στα σκουπίδια και αποχώρησε με κλάματα (video)

    • NewsRoom

    Λία και Παύλος


    Σε φιάσκο εξελίχθηκε η δοκιμασία αποχώρησης στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς ένας από τους δύο παίκτες δεν έβγαλε καν πιάτο.

    Μετά τη βαριά ήττα τους από τους Κόκκινους, οι παίκτες της Μπλε ομάδας ήρθαν στη δυσάρεστη θέση να αλληλοψηφιστούν.

    Ήδη από την δοκιμασία ασυλίας, την οποία και κέρδισε ο αρχηγός των Μπλε, ο Τζιοβάννι, τελευταίος τερμάτισε ο Παύλος με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

    Με τα περιθώρια να στενεύουν, καθώς πλέον έχουν μείνει λίγοι παίκτες σε κάθε ομάδα, οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, δηλαδή η Μαρίνα, η Λία και ο Παναγιώτης ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να ψηφιστούν αρνητικά.

    Όλοι οι παίκτες πλέον έχουν δεθεί συναισθηματικά μεταξύ τους, κάτι που έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την επιλογή τους. Το καλύτερο πιάτο από την ομαδική δοκιμασία είχε βγάλει η Μαρίνα, έτσι οι συμπαίκτες της αποφάσισαν να μην την ψηφίσουν με τον κλήρο να πέφτει εν τέλει στη Λία προκειμένου να μην βγουν αντιμέτωποι οι δύο καλοί φίλοι, Παύλος και Τζαμαλής.

    Η μονομαχία ΠαύλουΛίας, ωστόσο, δεν ήταν ούτε αυτή εύκολη για τους δύο παίκτες.

    Αν και οι δύο επίδοξοι MasterChef είχαν στη διάθεσή τους αρκετή ώρα για να ετοιμάσουν νόστιμες λιχουδιές εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα, στο τέλος η Λία αποφάσισε να πετάξει όλες τις παρασκευές της στα σκουπίδια και να σερβίρει άδειους δίσκους στους κριτές!

    Η παίκτρια εξήγησε ότι δεν είχε δώσει τον καλύτερο εαυτό της με αποτέλεσμα να είναι μισοτελειωμένες οι παρασκευές και γι’ αυτό τον λόγο υπερίσχυσε ο εγωισμός της και δεν σέρβιρε τίποτα.

    Η εξέλιξη αυτή ώθησε σε κλάματα τους παίκτες, ενώ η Λία αποχώρησε αυτομάτως.

    Διαβάστε επίσης:

    Your Face Sounds Familiar: Νικητής της βραδιάς ο Κρατερός Κατσούλης – Σε ρυθμούς Eurovision το επόμενο σόου

    «Η Φάρμα»: Αποχωρήσεις και επιστροφές (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ