• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

    • NewsRoom


    Με νέο Survivor spoiler επέστρεψε σήμερα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δίνει διαρροές για τους νικητές των αγωνισμάτων, αλλά και τους υποψήφιους για αποχώρηση, που επιβεβαιώνονται στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

    Απόψε Κόκκινοι και Μπλε θα ριχτούν στη μάχη για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, οι Κόκκινοι έχουν δύο ήττες, ενώ έχασαν ακόμα ένα μέλος της ομάδας τους, τον Αλέξη Παππά.

    Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το tweet του Κώστα Αναγνωστόπουλου, η ομάδα που κερδίζει για ακόμα μια φορά είναι η Μπλε. Έτσι, οι Κόκκινοι θα βρεθούν ξανά στη δεινή θέση να ψηφίσουν αρνητικά κάποιον από τους συμπαίκτες τους.

    Φαίνεται πως ο Τριαντάφυλλος όχι μόνο κατέρριψε το ρεκόρ παραμονής του Ντάνου, αλλά σκοπεύει να ξεπεράσει και το προσωπικό του ρεκόρ, καθώς αναμένεται να είναι για ένατη φορά υποψήφιος. Θα τον σώσει, όμως, ξανά ο κόσμος;

    Σύμφωνα με νεώτερο tweet, την ασυλία φαίνεται πως κερδίζει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος θα «δώσει» τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ την Τρίτη έχουμε ανατροπή με νίκη των Κόκκινων.

    Από την κάλπη οι Μπλε αναμένεται να βγάλουν τον Κώστα Παπαδόπουλο υποψήφιο, ενώ από την ατομική ασυλία που θα κερδίσει ο Παύλος, τελευταίος υποψήφιος θα βγει ο Τζέιμς!

    Δείτε τα tweets:

    Το «Πρωινό» σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου (video)

    Ελένη Μενεγάκη: Το Instagram Live με τη Νατάσα Θεοδωρίδου – Τι αποκάλυψε για την επιστροφή της στο MEGA

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ