Μετά την άρση των μέτρων για τον περιορισμό στις μετακινήσεις, οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν την Δευτέρα στο πόστο τους προκειμένου να συνεχίσουν τα γυρίσματα.
Πριν την επιστροφή τους όμως στο Διαφάνι, όλοι οι ηθοποιοί υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό ώστε να διασφαλιστεί η προστασία και ασφάλεια όλων.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κώστας Σαββιδάκης, που υποδύεται τον παπά στις «Άγριες Μέλισσες», ανέβασε μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές του, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου, να ποζάρουν χαμογελαστοί.
«Άγριες Μέλισσες επιστρέφουμε… Το τεστ το κάναμε… Οι μάσκες έπεσαν για τη φωτογράφιση» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Το πρώτο νέο επεισόδιο στον ΑΝΤ1 έρχεται την επόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου, καθώς ήδη έχουν γυριστεί μερικά επεισόδια, τα οποία μοντάρονται και είναι έτοιμα για προβολή.
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157192042772267
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Meta: Το Muse στην κορυφή των εφαρμογών – Άλμα έως 11% για τη μετοχή
- Μητσοτάκης σε Nvidia και Sequoia Capital: Στο επίκεντρο οι ψηφιακές επενδύσεις και η τεχνητή νοημοσύνη
- Wall Street: Πάρτι για τις τεχνολογικές μετοχές με πρωταγωνίστρια τη Meta – Στο +2% ο Nasdaq, άνοδος 1,5% για τον S&P 500
- ΗΠΑ: Ο Βανς στη μάχη της Βόρειας Καρολίνας – Ανησυχία στους Ρεπουμπλικανούς για τη Γερουσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.