Μετά την άρση των μέτρων για τον περιορισμό στις μετακινήσεις, οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν την Δευτέρα στο πόστο τους προκειμένου να συνεχίσουν τα γυρίσματα.
Πριν την επιστροφή τους όμως στο Διαφάνι, όλοι οι ηθοποιοί υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό ώστε να διασφαλιστεί η προστασία και ασφάλεια όλων.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κώστας Σαββιδάκης, που υποδύεται τον παπά στις «Άγριες Μέλισσες», ανέβασε μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές του, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου, να ποζάρουν χαμογελαστοί.
«Άγριες Μέλισσες επιστρέφουμε… Το τεστ το κάναμε… Οι μάσκες έπεσαν για τη φωτογράφιση» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Το πρώτο νέο επεισόδιο στον ΑΝΤ1 έρχεται την επόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου, καθώς ήδη έχουν γυριστεί μερικά επεισόδια, τα οποία μοντάρονται και είναι έτοιμα για προβολή.
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157192042772267
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιστροφές χρημάτων σε χιλιάδες εργαζόμενους συνταξιούχους – Πώς θα τα διεκδικήσουν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γκρεμίζει και ξαναφτιάχνει το Καραϊσκάκη σε project-μαμούθ κόστους 250 εκατ. ευρώ!
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Νομοθετική παρέμβαση για τα δάνεια του ν. Κατσέλη – Μικρότερες δόσεις ταχύτερη αποπληρωμή
- Bloomberg: Οι διακοπές έγιναν πολυτέλεια για τους Έλληνες, παρά την οικονομική ανάπτυξη της χώρας (γραφήματα)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.