• LIFE&STYLE

    «Άγριες Μέλισσες»: Σε τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκαν οι πρωταγωνιστές


    Μετά την άρση των μέτρων για τον περιορισμό στις μετακινήσεις, οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν την Δευτέρα στο πόστο τους προκειμένου να συνεχίσουν τα γυρίσματα.

    Πριν την επιστροφή τους όμως στο Διαφάνι, όλοι οι ηθοποιοί υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό ώστε να διασφαλιστεί η προστασία και ασφάλεια όλων.

    Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κώστας Σαββιδάκης, που υποδύεται τον παπά στις «Άγριες Μέλισσες», ανέβασε μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές του, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου, να ποζάρουν χαμογελαστοί.

    «Άγριες Μέλισσες επιστρέφουμε… Το τεστ το κάναμε… Οι μάσκες έπεσαν για τη φωτογράφιση» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

    Το πρώτο νέο επεισόδιο στον ΑΝΤ1 έρχεται την επόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου, καθώς ήδη έχουν γυριστεί μερικά επεισόδια, τα οποία μοντάρονται και είναι έτοιμα για προβολή.

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    "Άγριες Μέλισσες" – επιστρέφουμε… Από 18/5/20 – ΝΕΑ επεισόδια! Στις 22:45' στον ΑΝΤ1. Το τεστ το κάναμε… Οι μάσκες "έπεσαν" για την φωτογράφιση! …

    Posted by Kostis Savvidakis on Saturday, May 9, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ