• LIFE&STYLE

    «Άγριες Μέλισσες»: Ποια πρωταγωνίστρια ήταν να παίξει στο «Κόκκινο Ποτάμι»

    • NewsRoom

    «Άγριες Μέλισσες»


    Δύο μεγάλες σειρές κινηματογραφικών παραγωγών, οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και το «Κόκκινο Ποτάμι» στο OPEN έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση φέτος και από το πρώτο επεισόδιο αιχμαλώτισαν μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών που «διψούσαν» για κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση.

    Εκτός του ότι είναι και οι δύο σειρές εποχής, ακόμα ένα κοινό τους σημείο είναι το γεγονός ότι η Έλλη Τρίγγου, η οποία υποδύεται την Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες», αρχικά ήταν να συμμετέχει στη σειρά του OPEN και μάλιστα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου».

    «Ήμουν σε μια άλλη τηλεοπτική παραγωγή και κάπως τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η συνεργασία. Το έμαθαν από τον ΑΝΤ1 και με κάλεσαν. Ήταν να κάνω τον κεντρικό ρόλο στο ‘Κόκκινο Ποτάμι’» αποκάλυψε η Έλλη Τρίγγου.

    Η ηθοποιός που εμφανίζεται στη σκηνή του θεάτρου «Κιβωτός», στον «Ρινόκερο» του Ιονέσκο, μίλησε και για τον πρωταγωνιστή της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», Αργύρη Πανταζάρα.

    «Με τον Αργύρη είμαστε σύντροφοι πολλά χρόνια, φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε δυο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με ισχυρούς δεσμούς… Συγκινήθηκα πολύ όταν μου αφιέρωσε το βραβείο Χορν και ένιωσα υπερήφανη πολύ για εκείνον», δήλωσε η ίδια.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ