• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες: Αναστάτωση και πανικός στο Διαφάνι από τις αποκαλύψεις (video)


    Όλα όσα θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες!

    Επεισόδιο 112

    Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ταράζονται από την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της.

    Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, ενώ η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο.

    Ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα, από το ένοχο παρελθόν του, τη λύση για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα, ενώ η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα από τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη.

    Παράλληλα, αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου.

    Την ίδια στιγμή, η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο, σε σχέση με την Ελένη, ενώ ο Δούκας απειλεί, γι’ ακόμα μια φορά, τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδια του, στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών.

    Ο Μελέτης, καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του, αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες.

    Δείτε το trailer:



    ΣΧΟΛΙΑ