• LIFE&STYLE

    Survivor: Άγρια κόντρα μεταξύ Δαλάκα και Μπορά – Ατάκες «φωτιά»

    • NewsRoom
    Κατερίνα Δαλάκα - Μπορά

    Κατερίνα Δαλάκα – Μπορά


    Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Τούρκο παίκτη, Μπορά, με αφορμή τον εκνευρισμό του παίκτη για το ότι η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα κερδίζει διαρκώς στα αγωνίσματα, αλλά και εξαιτίας της προκλητικής της συμπεριφοράς, όπως ισχυρίζεται εκείνος, στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

    Ο εκνευρισμός του Τούρκου παίκτη με την Κατερίνα Δαλάκα πυροδότησε την έναρξη μιας προσωπικής επίθεσης από την πλευρά του προς την Ελληνίδα παίκτρια, γεγονός που έχει προκαλέσει μια άγρια κόντρα μεταξύ τους. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, στον αγωνιστικό χώρο, υπάρχει ένα «ανοιχτό μέτωπο» μεταξύ τους.

    Σε συνέχεια αυτής της κόντρας, ο Μπορά προχώρησε χθες σε μια νέα σειρά προσβολών προς την Δαλάκα, απαξιώνοντας τις επαγγελματικές της επιτυχίες και τις αθλητικές της επιδόσεις. Το γεγονός αυτό εξόργισε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο, κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης του τελευταίου αγωνίσματος, ο Bora μίλησε προσβλητικά στην Κατερίνα Δαλάκα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

    Η Κατερίνα Δαλάκα, μιλώντας στην αργότερα στην κάμερα, είπε «Μου λέει «τι έχεις βγει; Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Βαλκανιονίκης, τι; Μέχρι εκεί;». Και του λέω ναι, μέχρι εκεί. Και μου λέει «εμείς έχουμε Ολυμπιονίκες στην ομάδα, εσύ δεν έχεις πετύχει τίποτα. Και εύχομαι φέτος να βγεις δεύτερη, όπως πέρυσι», αποκάλυψε η παίκτρια.
    Δείτε τα όσα μεταξύ του Μπορά και της Δαλάκα στο video που ακολουθεί:



    ΣΧΟΛΙΑ