• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο νέος έρωτας του «αμετανόητου» καρδιοκατακτητή Charlie Sheen (Φωτο+ Video)


    Ο γνωστός womanizer καρδιοκατακτητής Charlie Sheen βρήκε τον επόμενο σταθμό της «θυελλώδους καριέρας» του στο ωραίο φύλο. Μετά τις περιπέτειες με δεκάδες call girls και τις αμέτρητες αλλαγές παρτενέρ στη δημόσιες εμφανίσεις του, ο 50χρονος ηθοποιός φαίνεται να βρήκε τον έρωτα στο υπέροχο πρόσωπο της Jess Impiazzi, μοντέλου από τη Βρετανία.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ηθοποιός πέρασε μία ολόκληρη μέρα μαζί την όμορφη Jess, κάτι το οποίο κάνει σπάνια… Το ζευγάρι έκανε βόλτα στο Λονδίνο μέχρι αργά το βράδυ και μετά γύρισε στο ξενοδοχείο του.

    charlie sheen

    Η νέα σχέση του Charlie Sheen έρχεται λίγους μήνες μετά τη συνέντευξή του στην οποία παραδέχθηκε ότι είναι φορέας HIV. «Είμαι εδώ για να ομολογήσω ότι είμαι θετικός στον ΗΙV», είπε, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

    NINTCHDBPICT000245858873

    «Έπρεπε να βάλω ένα τέλος σε αυτό το μπαράζ επιθέσεων που δέχομαι» είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε πως πάσχει από τον ιό του HIV πριν από τέσσερα χρόνια. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν έχει AIDS.

    Δεν το ξεκαθάρισε, για την ακρίβεια, ο ίδιος, αλλά ο πανεπιστημιακός γιατρός (από το UCLA) που τον παρακολουθεί τα τελευταία έξι χρόνια (ο ηθοποιός διαγνώστηκε θετικός στον ιό HIV πριν από τέσσερα χρόνια).

    Όπως εξηγεί, λοιπόν, ο γιατρός του Σιν, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί του στο 2ο μέρος της συνέντευξης, χάρη στην επιθετική θεραπεία που ακολουθεί ο ηθοποιός, ο ιός HIV έχει περιοριστεί μέσα στον οργανισμό του, σε σημείο που να μπορεί να δηλώσει ότι δεν έχει AIDS.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/selfies-tis-olgas-kefalogianni-apo-tis-vouties-tis-sta-sfakia-foto/54706



    ΣΧΟΛΙΑ