• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας από το The Voice

    • NewsRoom

    Κωστής Μαραβέγιας


    Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του τέταρτου κριτή στο «The Voice».

    Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δώσει το παρόν σε όλους τους κύκλους του talent show και μάλιστα είχε αναδειχθεί τρεις φορές ο «χρυσός» νικητής.

    Ο ίδιος, στις 7 Σεπτεμβρίου με μια ανακοίνωση στο προσωπικό του Instagram γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με το The Voice γράφοντας:

    «Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος.

    Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό.

    Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό. Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη. Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του.

    Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά. Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις.

    Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα. #thevoicegr #teamkostis #endofseason».

    Ωστόσο, από την ημέρα που ανακοίνωσε την αποχώρησή του γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά μεταξύ αυτών πως ο αγαπημένος κριτής του κοινού αποχώρησε για τα χρήματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ο Κωστής Μαραβέγιας ενημερώθηκε για την αρνητική κριτική που του άσκησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεδομένης της απόφασής του να αποχωρήσει από το The Voice  και αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και να παρουσιάσει την αλήθεια.

    Όπως ανέφερε στο protothema.gr στενή συνεργάτης του Κωστή, «αν και επανειλημμένα ο Κωστής είχε ζητήσει να ενημερωθεί για την πορεία του «Voice» υπήρχε συνεχής αναβολή και μετάθεση των συζητήσεων για το οριστικό σχήμα του παιχνιδιού. Μέχρι και την τελευταία στιγμή η Acun Medya τον διαβεβαίωνε πως όλα προχωράνε αλλά ακόμη δεν είχαν μπει οι υπογραφές ούτε καν είχε γίνει επίσημη ανακοίνωση. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν εσχάτως και ήθελαν κάποιους καλλιτέχνες να είναι υποψήφιοι για την κριτική επιτροπή του σόου, κάτι που οι τέσσερις κριτές δεν γνώριζαν. Ο ίδιος μάλιστα είχε απορρίψει την πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση και περίμενε να ανακοινωθεί ο νέος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια του Voice. Εχοντας ήδη καθυστερήσει την προετοιμασία του δίσκου του ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισε ότι πλέον είχαν εξαντληθεί τα όρια της υπομονής του και αποφάσισε να αποχωρήσει».

    Σίγουρα πάντως δεν ήταν τα χρήματα το κίνητρό του για να αποχωρήσει, αφού τα χρήματα που έπαιρνε από το The Voice ήταν σαφέστατα περισσότερα από αυτά που μπορεί να βγάλει από τις εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές.

    Αυτή την ώρα στα γραφεία του ΣΚΑΪ βρίσκεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί και εκπρόσωποι της εταιρείας του οι οποίοι συναντώνται με τα στελέχη του ΣΚΑΪ προκειμένου να καταλήξουν στο ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής – όλα δείχνουν πως θα είναι ο Αντώνης Ρέμος – αλλά και ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επιθυμία του Τούρκου παραγωγού είναι να το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός.

    Σε λίγες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ