• LIFE&STYLE

    Αυτό είναι το απλούστατο τεστ που μόνο το 1% των ανθρώπων μπορούν να το λύσουν

    • NewsRoom


    Και αν υποψιάζεστε ότι η ικανότητά σας να απομνημονεύσετε είναι μεγαλύτερη από τους περισσότερους, ένα παζλ υπόσχεται να το αποδείξει μια για πάντα προκαλώντας σας να κοιτάξετε δύο σχέδια και να τα βάλετε  στο μυαλό σας ώστε να σχηματιστεί ένα γράμμα.

    Η πρόκληση ισχυρίζεται  να αποδείξει  εάν  έχετε ή όχι  φωτογραφική μνήμη, αν και είναι πιο ακριβές να πούμε ότι δοκιμάζει  την ικανότητα να θυμόμαστε ξανά  εικόνες.

    test 1

    Για να κάνετε το τεστ, θα πρέπει να εξετάσετε  ένα φαινομενικά τυχαίο σχέδιο από κόκκινες και  μπλε κουκκίδες και προσπαθήστε να απομνημονεύσετε την εικόνα. Μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε το ίδιο με ένα δεύτερο συνδυασμό από μπλε και κόκκινες κουκίδες.

    test 3

    Μόλις αισθανθείτε ότι έχετε απομνημονεύσει με επιτυχία τη δεύτερη εικόνα, θα πρέπει να συνδυάσετε τα δύο στο “μάτι του μυαλού” σας για να δείτε αν μπορείτε να σχηματίσετε ένα γράμμα από τις κόκκινες κουκίδες.

    test 2

    Αν έχετε καταφέρει να τα θυμάστε σωστά, θα πρέπει να καταλήξετε με το γράμμα G ».

    test

    Το ερώτημα είναι μέρος ενός τεστ «φωτογραφικής μνήμης», που δημιουργήθηκε για Playbuzz, και σύμφωνα με την ιστοσελίδα μόνο ένα 1% πληθυσμού θα περάσει.

     



    ΣΧΟΛΙΑ