• LIFE&STYLE

    Αυτοί ήταν οι πιο πολυσυζητημένοι γάμοι του 2018

    • NewsRoom


    Το 2018 ήταν μία χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας πολλά ζευγάρια αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής και διεθνούς showbiz απασχόλησαν τα μέσα με τις εντυπωσιακές τελετές που πραγματοποίησαν.

    Εμείς επιλέξαμε τους 5 πιο λαμπερούς και δημοφιλείς γάμους για το 2018:

    1. Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

    Στο νησί των ανέμων παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο στις 6 Οκτωβρίου 2018. Η Αθηνά επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό σε ρομαντικό στυλ, δημιουργία της Celia Kritharioti. Λίγες μέρες μετά το γάμο της, η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram: «Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά.. και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρωτηθώ “γιατί το περνάω όλο αυτό;” Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο!».

    2. Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης 

    Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη, στο Βαθύ της Σίφνου, παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών. Η νύφη επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό Celia Kritharioti και έφτασε στην εκκλησία με φουσκωτό. Την ίδια ώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης έφτασε στην εκκλησία συνοδεία ποντιακής μουσικής και με πολλούς φίλους. Κουμπάροι του πιο hot ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ ήταν οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης. Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι του ζευγαριού διασκέδασαν σε δεξίωση, που έγινε στο σπίτι των κουμπάρων, που βρίσκεται στην ίδια παραλία με την εκκλησία.

    3. Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο

    Έναν παραδοσιακό ελληνικό γάμο επέλεξε να κάνει η Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro στις 6 Οκτωβρίου του 2018. Ήταν ο μόνος… διπλός γάμος του 2018. Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον σύντροφο της Keven Undergaro το βράδυ της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου στην Times Square της Νέας Υόρκης ζωντανά στην τηλεόραση. Όμως, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου έγινε με δόξα και τιμή ο θρησκευτικός γάμος με ελληνικό γλέντι στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Άκοβο Αρκαδίας.  Μετά την τελετή ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι, με παραδοσιακή, αλλά και πιο μοντέρνα μουσική.

    4. Μeghan Markle – Πρίγκιπας Harry

    Ο βασιλικός γάμος τη χρονιάς: Η Μeghan Markle παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου του 2018, ακολουθώντας την παράδοση, σε μια θρησκευτική τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, ενώπιον 600 καλεσμένων. Όταν η ίδια ανακοίνωσε τη σχέση της με τον Πρίγκιπα Harry, Δούκα του Σάσσεξ, ανακοίνωσε επίσης ότι αφήνει την υποκριτική της καριέρα καθώς και την ανθρωπιστική της εργασία.

    5. Μαντώ Γαστεράτου – Νίκος Ισηγόνης

    Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε στην Ανάβυσσο η Μαντώ Γαστεράτου στις 22 Σεπτεμβρίου 2018. Το μυστήριο τελέσθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο και στο πλευρό τους ήταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό με 40.000 κεντημένα κρύσταλλα Swarovski και πέπλο τεσσάρων μέτρων, που σχεδίασε για εκείνη η καλή της φίλη και διάσημη σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου. Μάλιστα, σε συνέντευξή της η Μαντώ έχει δηλώσει: «Ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Power of Love 2: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες του ριάλιτι αγάπης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα στυλιστικά trends που είδαμε στο Instagram το 2018

     



    ΣΧΟΛΙΑ