ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έξω φρενών έγινε η Μικαέλα Φωτιάδη με ένα σχόλιο που άφησε κάποιος κάτω από τη φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου στο Instagram. Οι τηλεθεατές του GNTM μπορούν να χαρακτηριστούν ως φανατικοί, καθώς σχολιάζουν την κάθε κίνηση των κοριτσιών, ενώ έχουν τις αγαπημένες τους, αλλά και εκείνες που λόγω της συμπεριφοράς που έχουν δείξει στο παιχνίδι, τους προκαλούν έντονη αντιπάθεια. Μετά την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου, η οποία ήταν το τρίτο και τελευταίο μελος της «Τριάδας της Φωτιάς» που είχε απομείνει μέσα στο GNTM, η παίκτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση, κάτω από την οποία υπήρξαν ποικίλα σχόλια -στην πλειοψηφία τους αρνητικά.
Το προσβλητικό σχόλιο ενός χρήστη του Instagram που απευθυνόταν στην περίφημη «Τριάδα» προκάλεσε την οργή της Μικαέλας, η οποία έσπευσε να απαντήσει:
«Έλα να μου τα πεις αυτά από κοντά να σου απαντήσω. Κρύβεσαι πίσω από το προφίλ και μιλάς. Έλα λίγο να σου πω κοριτσάκι μου που θα με πεις εμένα βρ@μ@».
Δείτε τα σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Χαμός με την αποχώρηση της Εύης – «Άντε, π@@@ τώρα! Σπιτάκι σου» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Εύης Ιωαννίδου μετά την αποχώρησή της
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάρτι στο Twitter με την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου και τις ατάκες της Αμανατίδου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε 3χρονο σε πισίνα – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης
- Τραμπ: «Ανοιχτός» στη μεσολάβηση Πούτιν στο Μεσανατολικό – Πιθανή η εμπλοκή των ΗΠΑ
- Μέσω Αθήνας και Λάρνακας η επιστροφή 100.000 Ισραηλινών στη χώρα τους
- Ισραήλ: Παρατάθηκε μέχρι τις 30 Ιουνίου η εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης
