• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία με τη Μποφίλιου νύφη! – Το πάρτυ και οι καλεσμένοι (pics)

    • NewsRoom
    Μποφιλιου-κορτσελης

    Νατάσα Μποφίλιου και Χρήστος Κορτσέλης


    Τη μέρα που ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ένωναν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, άλλο ένα ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ αντάλλαζε τους όρκους του!

    Ο λόγος για τη γνωστή κι αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, που το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Χρήστο Κορτσέλη, που είναι στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood.

    Οι λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν για τη νύφη και τον γαμπρό είναι ελάχιστες!

    Η Νατάσσα Μποφίλιου φόρεσε λευκό νυφικό με διαφάνειες και λουλούδια στα μαλλιά της, ενώ ο γαμπρός φόρεσε λευκό σακάκι και πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, κοστούμι που έραψε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος.

    Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε στο Χαϊδάρι και το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει τόσο τον γάμο του, όσο και το πάρτυ που ακολούθησε στο κέντρο της Αθήνας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Έτσι, φωτογραφίες με το νεόνυμφο ζευγάρι δεν κυκλοφόρησαν στα social media, εκτός από μία, που και σε αυτή δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους!

    Συγκεκριμένα, το πάρτυ έγινε στην «Ταράτσα του Φοίβου» που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά. Πρόκειται για μια ταράτσα στην περιοχή του Κεραμεικού, εκεί όπου δίνει τις παραστάσεις του τα τελευταία δύο χρόνια, με απίστευτη θέα προς την Ακρόπολη!

    Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έδειχναν τη θέα από τον πανέμορφο χώρο της «Ταράτσας του Φοίβου».

    Παρόντες στο γάμο ήταν πολλοί φίλοι του ζευγαριού, με τον πολύ καλό τους φίλο Κωστή Μαραβέγια και την αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου να δίνουν το “παρών”.

    Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram που φορά μια μοναδική και άκρως εντυπωσιακή δημιουργία των Miro με διαφάνεια και μεγάλα λουλούδια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ώριμος γάμος Αντώνη Ρέμου: Κάν’ το όπως ο Σάκης και 9 νέες γνώσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο γάμο Ρέμου – Μποσνιακ [pics]

    MH XASETE: Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ