• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η 22χρονη πρώην σύντροφος του Διονύση από το MasterChef (video)

    Διονύσης


    Για την σχέση της με τον παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιο μίλησε η 22χρονη Εμμανουέλα, η οποία γνώρισε τον 55χρονο στη Βραζιλία.

    Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, η 22χρονη Εμμανουέλα αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

    «Γνωριστήκαμε πριν τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία. Είχε έρθει να ανοίξει ένα bar-restaurant. Δεν τον γνώριζα και πήγα να ζητήσω δουλειά. Μου είπε πως όταν με είδε με ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Μου έλεγε ότι του αρέσω πολύ. Εγώ του έλεγα ‘δεν ξέρω είσαι το αφεντικό μου, είναι περίεργο, μην το κάνεις αυτό’.

    Toν ερωτεύτηκα πριν ακόμη τον φιλήσω. Επειδή μιλούσαμε κάθε μέρα είχαμε πολλά κοινά. Είχε χάσει τον γιο του και εγώ είχα χάσει τον πρώην σύντροφό μου που ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι. Ήμασταν και οι δύο λυπημένοι και μετά από αυτό γίναμε ζευγάρι», δήλωσε η Εμμανουέλα.

    «Συγκατοικήσαμε στη Βραζιλία και όταν έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα και εγώ να μείνω στη Βραζιλία μου είπε ότι ήθελε να έρθω στην Ελλάδα και είπα ‘γιατί όχι;’ Ήμουν χαρούμενη και όταν μου είπε τον λόγο χάρηκα περισσότερο.

    Μου είπε ότι πήγε στο MasterChef γιατί ήταν σαν σημάδι από τον γιο του. Διότι ο γιος του πάντα ήθελε να πάει στο MasterChef», αποκάλυψε.

    «Έχουμε χωρίσει πριν το MasterChef, αλλά μιλούσαμε ακόμη. Αγαπιόμαστε πολύ. Έχουμε διαφορετική σχέση πλέον, έχουμε ζήσει μαζί πολλά χρόνια, αγαπιόμαστε και θέλουμε να είμαστε κοντά. Για μένα είναι η οικογένειά μου εδώ και δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά του» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Εμμανουέλα.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ