• LIFE&STYLE

    Αυτά είναι τα προϊόντα των Fast food που δεν θα παρηγγελναν ποτέ οι υπάλληλοι τους


    Εάν θέλετε να μάθετε αλήθειες γύρω από τον χώρο των Fast-food, ρωτήστε εκείνους που εργάζονται εκεί. Μια πρόσφατη έρευνα έγινε και το ερώτημα που τέθηκε ήταν τι δεν θα παραγγέλναμε ποτέ από εσάς; απευθυνόμενοι στους εργαζομένους των Fast- food. Χιλιάδες απάντησαν στο ερώτημα. Μερικοί χρειάστηκε να δώσουν πληροφορίες για το ποια προϊόντα είναι υπερτιμημένα, ενώ άλλοι να αναγνωρίσουν τα καλύτερα σύμφωνα με την γνώμη τους.

    Η έρευνα ήταν ανώνυμη και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Ακολουθεί η λίστα με τα προϊόντα τα οποία οι εργαζόμενοι είπαν ότι αρνούνται να τα σερβίρουν:

    Starbucks’ ‘secret menu’ 

    starbucks

    “Μην παραγγείλετε ποτέ κάτι από το “secret menu”, είμαστε σίγουροι ότι δεν ξέρετε τι είναι το Snickerdoodle frappuccino, καθώς δεν είναι προϊόν που υπάρχει στο μενού. Οι εργαζόμενοι θα ήταν πιο χαρούμενοι εάν απλά σου έφτιαχναν ένα ρόφημα και να  εξηγήσεις τη συνταγή παρά να πεις το όνομα του ροφήματος. Θα σε κάνω διαβητικό εάν μου πεις ακριβώς τι θέλεις μέσα σε ένα φλυτζάνι”.

    Chipotle’s tacos

    tacos

    “Δούλευα παλιά στο μαγαζί Chipotle και δεν παρήγγειλα ποτέ tacos”, είπε πρώην εργαζόμενος. Σου βάζουν λιγότερο από τη μισή συνηθισμένη ποσότητα. Αντιθέτως παρήγγειλε ένα μπολ με οτιδήποτε θες μέσα και ζήτα tacos πίτες, σκληρές ή μαλακές από πάνω”.

    Ζεστό φαγητό από τα Starbucks 

    sturbaks

    Όλα τα φαγητά από τα  Starbucks είναι προθερμασμένα και κατεψυγμένα. Είναι γελοίο πόσο λίγοι άνθρωποι το καταλαβαίνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι τόσο ωραίο στη γεύση απλά δεν είναι καθόλου φρέσκο και υπερβολικά ακριβό.

    Τίποτε άλλο μόνο φτερούγες στο Buffalo Wild Wings 

    wings

    “Μην πάρεις κάτι άλλο εκτός από φτερούγες λέει ένας εργαζόμενος στο Buffalo Wild Wings. Το μόνο ποιοτικό είναι αυτό, όλα τα άλλα είναι κατεψυγμένα”.

    Auntie Anne’s Pretzel Dogs 

    hot dog

    “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μερικές φορές τα Hot Dogs μπορεί να είναι αηδιαστικά, όταν δεν παραγγέλνεις από τα φρέσκα που έχουν φτιάξει. Όταν αφήνονται στο θερμενόμενο μηχάνημα, ζαρώνουν και γίνονται σαν λάστιχα”.

    Carl’s Jr./Hardee’s chicken tenders

    mav

    “Τα κοτοπουλάκια τα πετάμε μετά από είκοσι λεπτά αφότου έχουν τηγανιστεί αλλά ο ιδιοκτήτης μας είπε να μην τα πετάμε και μερικές φορές να τα σερβίρουμε μια με δύο ώρες αργότερα. Όταν είναι φρέσκα είναι πολύ γευστικά αλλά για να είναι φρέσκα πρέπει να στα ετοιμάσουν εκείνη την ώρα περιμένοντας 10 λεπτά”.

    McDonald’s 

    fries 2

    “Μην είσαι από αυτούς που παραγγέλνουν τηγανιτές πατάτες χωρίς αλάτι. Μετά ζητάτε αλάτι όταν σαν δώσουμε το φαγητό. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που δεν τρώνε αλάτι για ιατρικούς λόγους αλλά στο 90% των περιπτώσεων είναι άνθρωποι 20-30 χρονών που ζητάνε αλάτι μετά. Εάν θέλετε φρέσκες πατάτες, ζητήστε το”.

     

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ