• LIFE&STYLE

    Άδωνις Γεωργιάδης: Ο έρωτας με την Ευγενία Μανωλίδου, οι δυσκολίες και η πολιτική

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου

    Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου


    Σε μία σπάνια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

    Ο υπουργός Υγείας και η σύζυγός του ξεφύλλισαν το άλμπουμ της προσωπικής τους ζωής.

    «Η Ευγενία ήρθε μαθήτριά μου στην Ελληνική Αγωγή, στο μάθημα ιστορίας που έκανα και παράλληλα είχε έρθει για να της εκδώσω έναν δίσκο με μουσική», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αρχικά για τη γνωριμία τους.

    «Στον γάμο μας ο Περσέας ήταν ήδη 5 χρονών. Εγώ την Ευγενία την είδα και την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ήταν δύσκολο στην αρχή, η Ευγενία με ερωτεύτηκε στην πορεία. Εγώ όταν την είδα κάτι έπαθε ο εγκέφαλός μου», σημείωσε.

    «Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια πρώτη σύζυγο, καταπληκτική κοπέλα, δεν μαλώσαμε ποτέ, ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι, χωρίσαμε αγαπημένοι. Έμεινε το δεξί μου χέρι στις εκδόσεις για 10 χρόνια, αφότου είχαμε χωρίσει. Έφυγε από τις εκδόσεις όταν παντρεύτηκε τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν κάνει σήμερα δύο υπέροχα παιδιά.

    Η Μαρία, η πρώτη μου σύζυγος, συμπαθεί πολύ και την Ευγενία. Δεν είχα βγει τραυματισμένος, απλώς είχε κλείσει ένας κύκλος.

    Η Ευγενία είχε πιο δύσκολο διαζύγιο, το οποίο την ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια. Τα έχουμε αφήσει πλέον πίσω αυτά. Όταν τελικά υπήρξε συμβιβασμός με τον πρώην σύζυγο, τον Θεόδωρο, και έγινε το τελικό κείμενο του συμβιβασμού, γράψανε και οι δύο ότι, αν δεν υπάρχει κάποια διαφωνία που δεν προβλέπει το παρόν, θα αποφασίσει ο κ. Γεωργιάδης».

    Από την πλευρά της η Ευγενία Μανωλίδου, είπε: «Για μένα τα πράγματα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Ήθελα να προχωρήσω με τη δουλειά μου, είχα τα θέματα με τον πρώην σύζυγό μου, τα παιδιά μου ήταν πάρα πολύ μικρά. Με τον Άδωνι συζητούσαμε πολύ, είχαμε κοινές προσλαμβάνουσες, ήμασταν και πολύ κοντά στην ηλικία… Γενικότερα ήταν πολύ καλή παρέα. Δεν σκεφτόμουν να κάνω κάποια άλλη σχέση και σίγουρα όχι σοβαρή σχέση. Και τα παιδιά τον αγάπησαν πολύ και ήταν και ο ίδιος πολύ δοτικός… Δεν έγινε τίποτα ξαφνικά και απρόβλεπτα».

    «Τα τέσσερα παιδιά έχουν δέσει μεταξύ τους;», ρωτήθηκε το ζευγάρι, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Πάρα πολύ. Αν με ρωτήσετε ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας με την Ευγενία είναι το πόσο αγαπημένα είναι τα αδέρφια μεταξύ τους».

    «Νομίζω τα παιδιά να είναι καλά. Αυτό είναι το πιο μεγάλο όνειρο. Να είναι υγιή και να επιτυγχάνουν», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως προς τα όνειρα που κάνουν οι δυο τους.

    Από την πλευρά της η Ευγενία Μανωλίδου, συμπλήρωσε: «Πάνω απ’ όλα η οικογένεια μας, να είναι καλά. Νομίζω ότι πηγαίνουμε και λίγο με το… ρεύμα. Όσα φέρνει η ζωή προσπαθούμε να τα ακολουθήσουμε».

    Μεταξύ άλλων σχολίασαν δύο περιστατικά που έθεσαν την οικογένειά τους σε κίνδυνο.

    «Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι στην Κηφισιά και μου στείλανε από το γραφείο τύπου μου αυτό το δημοσίευμα, που έγραφε ότι δήθεν έδειρα την Ευγενία. Είπα αηδίες, μην ασχολείστε. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία. Σε 24 ώρες όλη η Ελλάδα ασχολούνταν με αυτό. Αναγκάστηκε να μιλήσει η Ευγενία. Η ιδέα ότι εγώ δέρνω γυναίκες είναι σχεδόν κωμική. Άνθρωποι το πίστεψαν. Είναι το πιο άγριο που μου έχει συμβεί. Μπορεί να έχω πολλά ελλατώματα, αλλά δε δέρνω», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Η συνθέτρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γενικώς εγώ δεν απαντώ, τα αφήνω και περνάνε. Λένε, λένε, λένε και δεν απαντώ. Με πήρε όμως τότε ο Άδωνις τηλέφωνο και μου είπε “πρέπει να πεις κάτι γιατί νομίζουν ότι σε δέρνω”. Εντάξει, είναι γελοία όλα αυτά και μάλιστα όταν υπάρχουν τόσα θέματα σοβαρά στην Ελλάδα».

    Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση Novartis η οποία τάραξε το πανελλήνιο: «Η ιστορία με την Novartis ήταν πιο άγρια ιστορία. Το άλλο ήταν γελοίο, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ασχοληθούμε. Αυτό όμως ήταν πραγματικά άγριο, ήταν άδικο και θα μπορούσε να μας κάνει πάρα πολύ κακό πραγματικά μέσα από το ψέμα.

    Κάτι εντελώς κατασκευασμένο, εντελώς ψευδές που κράτησε πάρα πολύ καιρό και θα μπορούσε να έχει κάνει κακό στην οικογένεια μας. Όχι μόνος σε εμάς τους δύο, μπήκαν και τα παιδιά στη μέση, άρχισαν να ανοίγουν λογαριασμούς χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Τι να βρουν; Τελοσπάντων! Αυτό ήταν πολύ άγριο και πολύ άδικο».

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε από τη δική του πλευρά, για το πώς αυτά τα περιστατικά επηρέασαν τη δουλειά του: «Το πιο αδιανόητο ήταν ότι έπρεπε τότε να απαντώ στον γιο μου, τον Περσέα που ήταν αρκετά μεγάλος για να καταλαβαίνει τι έλεγαν για τον πατέρα του, να απαντά ο γιος μου στους συμμαθητές του, οι οποίοι και εκείνοι άκουγαν στα κανάλια τι έλεγαν. Όταν μάλιστα η εισαγγελέας έκανε έρευνα στην εταιρεία μου, έφτασε να ρωτήσει έναν έναν τους πελάτες μου γιατί αγόραζαν βιβλία από τις εκδόσεις Γεωργιάδη».

    Η Ευγενία Μανωλίδου στην ερώτηση για το αν κάνει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, είπε: «Δεν κάνω άλλη δουλειά. Όλη την ώρα αυτό κάνω. Ωστόσο ο Άδωνις είναι πολύ πράος, δεν αντιδρά».

    Ο κ. Γεωργιάδης με μία έντονη δόση χιούμορ, είπε: «Από το ένα αυτί μου μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν, μην την πιστεύεις».

    Από τη μεριά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του που συχνά παρεξηγείται. «Ό,τι βλέπετε να συμβαίνει με ένταση σε εμένα, μου περνά στο επόμενο δευτερόλεπτο. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι καβγατζής, η φωνή μου είναι λίγο εκνευριστική. Όλα αυτά που βλέπετε είναι ψέματα, στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου συγκρουσιακός, μάλλον συμβιβάζομαι. Τα παιδιά με κάνουν ό,τι θέλουν. Το πάνω χέρι έχει η Ευγενία, κι ευτυχώς εκείνη είναι αυστηρή με τα παιδιά και βάζει όρια, γιατί εγώ με τα όρια δε τα πάω πολύ καλά… Μου είναι εύκολο λοιπόν, όποια ένταση και πολιτική σύγκρουση έχω, να την αφήσω εκτός σπιτιού.

    Φωνάζω κυρίως όταν παίζω πρέφα με τους φίλους μου…Η Ευγενία, η πολιτική δεν είναι το αγαπημένο της πεδίο, αν της έλεγα ότι θα εγκαταλείψω την πολιτική θα χαιρόταν πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ υποστηρικτική, εξαιρετική μητέρα. Τη θαυμάζω. Όταν τη γνώρισα την ερωτεύτηκα για την ομορφιά της, αλλά σήμερα τη θαυμάζω για όσα έχει καταφέρει», είπε σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να αφήνει πίσω του τις εντάσεις των πολιτικών καβγάδων.

    Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η Ευγενία, πάντα έχει δίκιο. Και όταν λέει ότι κάτι δεν κάνεις σωστά ή αυτό δεν είναι σωστό και τα λοιπά, δεν το λέει γιατί την ενοχλεί, αλλά γιατί δεν είναι όπως πρέπει. Είναι λίγο… μαέστρος».

    Περί της σχέσης της με την τηλεόραση, η Ευγενία Μανωλίδου ανέφερε: «Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα αναγκαίο διάλειμμα στη ζωή μου. Περνούσα μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου, και όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 την αποδέχτηκα με χαρά.

    Η βασική μου ενασχόληση με την τηλεόραση διήρκησε 3 χρόνια… Είχε ημερομηνία λήξης αυτό από την αρχή. Είχα διάφορα οικογενειακά θέματα που έπρεπε να τα διαχειριστώ, δεν ήθελα ο Άδωνις να χειρίζεται τα δικά μου θέματα. Δεν ήταν ποτέ όνειρό μου να ασχοληθώ με την τηλεόραση».

    «Τη μουσική δε την έχω εγκαταλείψει. Έγραφα συμφωνική μουσική, τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό λόγω έλλειψης χρόνου, τη χρησιμοποιώ με άλλο τρόπο, έχει γίνει μια παύση όμως… Στο εξωτερικό ακόμη μου ζητούν να κάνω συναυλίες, αλλά δε μπορώ να αφήσω στη μέση αυτό που έχω ξεκινήσει με την ελληνική αγωγή… Για να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική, μόνο στο εξωτερικό θα μπορούσα να το κάνω…Στην Ελλάδα ενώ και έχω κάνει συζητήσεις, πάντα κάτι χαλάει, λόγω της πολιτικής δραστηριότητας του Άδωνι» εξομολογήθηκε η Ευγενία Μανωλίδου.

    «Την έχω φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Θυμάμαι η Ευγενία ετοίμαζε μια συναυλία για την ΕΡΤ, κι εμείς εκείνη την ώρα ενημερωνόμασταν ότι πρέπει να κλείσει η ΕΡΤ… Το χρεώθηκε η Ευγενία. Το να είσαι σύζυγος πολιτικού, πόσω μάλλον δική μου, που είμαι και λίγο φασαριόζος, δεν είναι εύκολη υπόθεση» είπε με τη σειρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Σε άλλο σημείο, η Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε πως συμβουλεύει τον Άδωνι Γεωργιάδη να μη βγαίνει τόσο συχνά στην τηλεόραση, ενώ για το αν της έχουν λείψει οι συναυλίες, είπε, Δε μου έχουν λείψει οι συναυλίες, μου έχει λείψει η συναναστροφή με την ορχήστρα, η δημιουργία του κομματιού, οι πρόβες. Όμως, αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι η ελληνική αγωγή…».

    Διαβάστε επίσης:

    Γεωργιάδης: Η απάντηση για τη fake φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

    Γεωργιάδης: Σε λίγους μήνες το 95% των νοσοκομείων της χώρας θα κάνει απογευματινά χειρουργεία

    Γεωργιάδης: Aυτοί που διαμαρτύρονται για τα απογευματινά χειρουργεία είναι το 1%



    ΣΧΟΛΙΑ