ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης πήρε ο Αχιλλέας Ανδρέας, ο μικρότερος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ.
Φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα μοιράστηκαν τόσο ο πατέρας του όσο και η αδελφή του και φασιονίστα, Μαρία Ολυμπία στο Instagram.
Όλη η οικογένεια ήταν εκεί για να καμαρώσει τον Αχιλλέα Ανδρέα, ο οποίος μάλιστα αποφοίτησε με honors.
«Είμαστε τόσο περήφανοι για το επίτευγμα και την αφοσίωσή σου. Ο κόσμος σε περιμένει. Συγχαρητήρια Αχιλλέα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram, ο πατέρας του, Παύλος Γλύξμπουργκ στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε.
Δείτε φωτογραφίες:







Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τούρκος σαμποτέρ της τράπεζας Πειραιώς και σε ποιον κλάδο έρχεται βαθύ σκοτάδι που κανείς δεν περιμένει
- Νίκος Δένδιας: Συμμάζεμα στις Ένοπλες Δυνάμεις
- Σε απόγνωση οι ακτοπλοϊκές εταιρείες από τις αυξήσεις στα καύσιμα και οι κάτοικοι των νησιών από τις περικοπές των δρομολογίων
- Jimmy Choo Ithaca 95: Μοναδική ωδή στην Ιθάκη και τη σοφία του μαργαριταριού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.