• LIFE&STYLE

    8 εύκολα και γρήγορα γεύματα για το βράδυ, όταν κάνετε δίαιτα!

    • NewsRoom
    διατροφή


    Τι θα φάμε το βράδυ όταν κάνουμε δίαιτα; Προτάσεις εύκολες και γρήγορες, για να φτιάξουμε στο σπίτι, ή ακόμη και να παραγγείλουμε απ΄έξω αν δεν έχουμε κέφι για μαγείρεμα, φαγητά, με τις δικές μας γευστικές πινελιές, που κάνουν τη δίαιτά μας πραγματικά απολαυστική! Αυτά λοιπόν είναι 8 εύκολα και γρήγορα γεύματα για το βράδυ, όταν κάνουμε δίαιτα!

    1. Σούπα στα γρήγορα : Φτιάξτε μια σούπα με κρεμμύδια, λάχανο, πιπεριές, κολοκύθια, καρότα, σκόνη από κάρυ, καυτερό πιπέρι, σπιτικό ζωμό και σιγοβράστε τα σε μια κατσαρόλα με νερό για μισή ώρα. Συνοδεύστε τη σούπα με μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι και δυο φέτες γαλοπούλα βραστή με χαμηλά λιπαρά.

    2. Ομελέτα διαίτης στο φούρνο: Μια φριτάτα με λαχανικά είναι ό,τι πρέπει για το βράδυ. Χτυπήστε 4 ασπράδια αυγών, προσθέστε σπανάκι που ήδη θα έχετε βράσει από πριν, ή άλλα ψιλοκομμένα λαχανικά, μαύρο πιπέρι και μαγειρέψτε την σε ένα μικρό ταψί μέσα στον φούρνο κι όχι στο τηγάνι.

    δίαιτα

    3. Γαρίδες με σαλάτα: Ξεπαγώστε κάτω από κρύο νερό μερικές κατεψυγμένες γαρίδες. Φτιάξτε μια γρήγορη σαλάτα με σπανάκι, χυμό λεμονιού και μουστάρδα τύπου ντιζόν, ανακατέψτε κι έχετε ένα υπέροχο γεύμα διαίτης για το βράδυ.

    4. Κοτόπουλο με λαχανικά: Πάρτε ένα φιλέτο κοτόπουλου, αλείψτε το με μουστάρδα κι ελάχιστο λάδι και ψήστε το σε αντικολλητικό τηγάνι. Ψιλοκόψτε κρεμμυδάκι φρέσκο, πιπεριές και σβήστε με λίγο κρασί. Συνοδεύστε με αγγούρι ή μαρούλι.

    5. Σολομός με πιπεριά: Ανακατέψτε λίγο σολομό ωμό αν σας αρέσει αλλιώς από κονσέρβα, που θα έχετε κόψει σε κομμάτια μαζί με ένα κουταλάκι μουστάρδα και λίγο λάδι ελιάς. Κόψτε κι αναμείξτε με μια πιπεριά και το δείπνο σας είναι έτοιμο.

    6. Και κάτι γλυκό: Ένα γιαούρτι με λίγο μέλι, 5 καρύδια και 5 αμύγδαλα πασπαλισμένα με κανέλλα, θα σας χορτάσει και θα ικανοποιήσει την διάθεσή σας για γλυκό. Επίσης λεπτοκομμένα μήλα στο φούρνο με λίγη κανέλλα στο φούρνο, είναι τέλειο σνακ.

    H συνέχεια στο womannow.gr.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρία αθηναϊκά μαγαζιά με πεντανόστιμα pancakes κοντά στο κέντρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να φτιάξετε σπιτικά και απόλυτα γευστικά φαλάφελ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Περίσσεψε κοτόπουλο; 8 φρέσκα πιάτα με τις συνταγές τους



    ΣΧΟΛΙΑ