• City Stories

    Τρία αθηναϊκά μαγαζιά με πεντανόστιμα pancakes κοντά στο κέντρο

    Malconi's Brunch - Pancakes

    Malconi’s Brunch – Pancakes


    Τα pancakes ή οι τηγανίτες, όπως μεταφράζονται στη γλώσσα μας, είναι χαρακτηριστικό πιάτο του brunch, ενώ πολλοί τα συμπεριλαμβάνουν στο πρωινό τους. Η γλυκιά τους γεύση και η αφράτη ζύμη τους, είναι ό,τι καλύτερο! Είτε με σοκολάτα και φρούτα, είτε με μέλι ή μαρμελάδα, αποτελούν μια γευστική επιλογή μέσα στη μέρα. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που προσφέρουν νόστιμα pancakes, αλλά εμείς σας δίνουμε τρεις επιλογές που ίσως να μην ξέρατε ή να μην είχατε σκεφτεί.

    Malconi’s
    Πατριάρχου Ιωακείμ 43 & Πλουτάρχου, Κολωνάκι
    Site , Facebook Page , Instagram
    Στην γκουρμέ ιταλική γαστρονομική παμπ που βρίσκεται στην καρδιά του αριστοκρατικού Κολωνακίου, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα από νόστιμα και ενδιαφέροντα πιάτα. Aνάμεσα στο γεμάτο φαντασία μενού του, θα βρείτε το κυριακάτικο brunch που προσφέρει το Malconi’s. Αξίζει να δοκιμάσετε τα νόστιμα pancakes του, που είναι ιδιαίτερα, όπως ιδιαίτερα είναι και όλα τα πιάτα του. Δοκιμάστε τα ricotta pancakes με honeycomb βούτυρο, μπανάνες και φράουλες.

    Malconi's Sunday Brunch - Pancakes
    Malconi’s Sunday Brunch – Pancakes
    Malconi's Brunch - Pancakes
    Malconi’s Brunch – Pancakes

    Ρίζα Ρίζα
    Δράκου 19, Κουκάκι
    Facebook Page , Instagram

    Πρόκειται για μία από τις νεότερες αφίξεις στον πεζόδρομο Δράκου, πάνω ακριβώς από το μετρό Συγγρού-Φιξ, και αποτελεί ένα all day cafe-bar. Στον φωτεινό χώρο του με την vintage διακόσμηση, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, αλλά και υπέροχα, αφράτα pancakes που λιώνουν στο στόμα, με σοκολάτα, φράουλες και μπισκότο ή με σοκολάτα και φρέσκες μπανάνες. Δοκίμασε τα οπωσδήποτε.

    Ρίζα Ρίζα - Pancakes
    Ρίζα Ρίζα – Pancakes
    Ρίζα Ρίζα - Pancakes
    Ρίζα Ρίζα – Pancakes

    Kαφενείο “Αυλή”
    Γεωργίου Ολυμπίου 15 , Κουκάκι
    Facebook Page , Instagram

    Στον δεύτερο πεζόδρομο του Κουκακίου, θα βρείτε το παραδοσιακό καφενείο η “Αυλή” με τις πολύχρωμες καρέκλες, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του. Προσφέρει καλή ρακή, ούζο και τσίπουρο, μεζεδάκια και γευστικά κοκτέιλς το καλοκαίρι. Η “Αυλή”, όμως, έχει ανανεώσει τον κατάλογό της και προσφέρει νόστιμα pancakes με nutella ή με σιρόπι σφενδάμου και ξηρούς καρπούς ή με μέλι και κανέλα, κάθε Σαββατοκύριακο. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα pancakes με σπιτική μαρμελάδα φράουλα και κεράσι.

    Καφενείο η "Αυλή"
    Καφενείο η “Αυλή”
    Pancakes - honey
    Pancakes – honey

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρία μαγαζιά με ενδιαφέρουσα διακόσμηση κοντά στο κέντρο της Αθήνας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρία μαγαζιά για νόστιμο brunch που δεν γνωρίζατε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρία αθηναϊκά μαγαζιά με εκλεκτό cold brew καφέ

     



    ΣΧΟΛΙΑ