• LIFE&STYLE

    Ελένη Ράντου: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου»

    Ελένη Ράντου


    Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ, με τον Θοδωρής Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο βρέθηκε χθες βράδυ η Ελένη Ράντου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας της.

    «Βέβαια, έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου» παραδέχθηκε η ίδια, σε σχετική ερώτηση. «Τoυλάχιστον μέχρι μια ηλικία… Τότε το λέγαμε φλερτ… Είχε φτάσει να ξεπεράσει και τα όρια πολλές φορές. Μπορεί να ήταν σκηνοθέτης, να έκανες ένα ραντεβού και ξαφνικά να κλειδώσει μια πόρτα. Έχω δώσει χαστούκια. Είχα μηχανευτεί διάφορους τρόπους για να ξεγλιστρήσω. Έκραζα… Δηλαδη το μοιραζόμουν με κοπέλες και συναδέλφους ‘’Έχετε υπόψη σας, αυτό’’. Δεν είχα υποστεί βιασμό».

    Μιλώντας για την απιστία σε μία σχέση, ανέφερε: «Νομίζω η απιστία είναι αναπόφευκτη. Κάπου στα 7 χρόνια παρατηρείται. Είναι ιατρικό, παύει να ανεβαίνει η ορμόνη σου από τον σύντροφό σου».

    «Σε μια περιοδεία είχα πάρει τον σκύλο μου, ο οποίος ήταν αρσενικού γένους και είχε φέρει και ένας συνάδελφος τον δικό του σκύλο επίσης αρσενικού γένους. Οι σκύλοι μας ερωτεύτηκαν. Και επί 2 μήνες έκαναν σεξ, δηλαδή δεν μπορώ να σου περιγράψω, σαν να μην υπάρχει αύριο. Όλο το αστείο ήταν ότι ο συνάδελφος που είχε τον σκύλο πόσο είχε ταπεινωθεί που ο σκύλος του είχε φυστικωθεί από τον σκύλο μου που ήταν μικρότερος» περιέγραψε.



    ΣΧΟΛΙΑ