• LIFE&STYLE

    5 διάσημες που μισούν το twitter! (Photos)

    • NewsRoom


    Αρκετοί είναι οι αστέρες του Hollywood  του που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβάλλοντας στιγμές από την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι που αντιδρούν σε αυτή τη μανία, και ασκούν βέτο στην όποια χρήση των κοινωνικών δικτύων.

    Ashley Olsen: To Τwitter με αγχώνει πολύ

    Jennifer Lawrence: Ποτέ μου δεν είχα Twitter, δεν είμαι καθόλου καλή ούτε στο τηλέφωνο ούτε στην τεχνολογία. Για τον λόγο αυτό η ιδέα του Twitter είναι αδιανόητη για εμένα.

    Kate Winslet: Τα κοινωνικά δίκτυα επιδρούν σημαντικά στην αυτοεκτίμηση των νέων γυναικών, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φτιάξουν το εαυτό τους για να αρέσουν στους άλλους. Πολλές φορές αυτό πάει μαζί με την πρόκληση διατροφικών διαταραχών. Αυτό με εξοργίζει απίστευτα και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο σπίτι μας.

    Jennifer Aniston: Τα παιδιά δεν μιλούν πλέον μεταξύ τους. Ήμασταν με φίλους μας από το Βέρμοντ και τα δύο παιδιά τους δεν είχαν ούτε iPhone ούτε iPad. Ήταν 9 και 12 και έκαναν πολύ καλή παρέα με εμάς. Βλέποντας τα άλλα παιδιά όλη την ώρα να ασχολούνται με το κινητό τους τηλέφωνο αυτό με κάνει πολύ λυπημένη.

    Drew Barrymore: Δεν μου αρέσει αυτή η ψυχαναγκαστική, στιγμιαία, υπερπληροφόρηση και η συνεχής έκθεση της ιδιωτικής ζωής στα κοινωνικά δίκτυα.



    ΣΧΟΛΙΑ