• LIFE&STYLE

    Τι σημαίνει… πρακτικά να είσαι πλούσιος στο Λονδίνο;

    • NewsRoom


    Oι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου μπορεί να έχουν στην κατοχή τους μερικά ακίνητα στα πιο περιζήτητα σημεία του κόσμου, ωστόσο αυτό δεν τους σταματά από το να νοικιάζουν και πολλά άλλα.

    Στην πραγματικότητα, αυτή η τακτική συμβαίνει όλο και πιο συχνά ειδικά μετά από την διαρροή των Panama Papers, που ενθαρρύνει πολλούς δυνητικούς αγοραστές ακινήτων στο Λονδίνο αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων λυρών αντί γι’ αυτό να τα νοικιάζουν.

    Μια από τις τελευταίες επιλογές, που έχει κάποιος να ενοικιάσει είναι ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα 4 υπνοδωματίων απέναντι από το Hyde Park, το οποίο κοστίζει την απίστευτη τιμή των 1.170.000 λιρών για να το νοικιάσει για ένα χρόνο.

    Είναι επίσης διαθέσιμο προς ενοικίαση για μία εβδομάδα για £ 22.500 ή £ 90.000 ανά μήνα.

    Αλλά, παρά το γεγονός ότι διαθέτουν εξωφρενικές ανέσεις, όπως έναν ιδιωτικό κινηματογράφο, πισίνα, spa, και γήπεδο γκολφ –  δεν είναι το πιο ακριβό. Πέρυσι, η εταιρεία Real Estate Tunstall, κατάφερε να νοικιάσετε ένα άλλο διαμέρισμα έναντι £ 45.000 λιρών την εβδομάδα.

    Οι κάτοικοι του διαμερίσματος στο One Hyde Park έχουν την πολυτέλεια ενός ιδιωτικού θυρωρού, 24ωρη καθαριότητα και υπηρεσίες.

    9 Το οροφοδιαμέρισμα του 3ου ορόφου διαθέτει υπνοδωμάτιο 4.000 τετραγωνικών ποδιών  και έχει τρία ακόμα πολυτελή υπνοδωμάτια.

    90

    Το πολυτελές διαμέρισμα, είναι πλήρως επιπλωμένο και η διακόσμησή του σχεδιάστηκε από την Katharine Pooley.

    the-luxury-apartment-which-is-let-fully-furnished-was-developed-by-candy-and-candy-one-hyde-park-and-was-designed-throughout-by-katherine-pooley-design

    Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλη κουζίνα, με φυσικό μαρμάρινο δάπεδο, μαρμάρινο πάσο και εντοιχισμένες συσκευές Gaggenau. Απέναντι βρίσκεται η ιδιωτική τραπεζαρία, που μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ ή περισσότερα άτομα.

    56

    Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με ακριβό μάρμαρο.the-bathrooms-are-all-fitted-with-rich-cream-marble-his-and-hers-vanity-units-bathtubs-and-shower-rooms

    Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι η θέα που έχει στο Hyde Park. Το μεγάλο σαλόνι διαθέτει συρόμενα παράθυρα, που οδηγούν σε ένα μπαλκόνι με μοναδική θέα.

    one-of-the-key-features-is-the-views-of-hyde-park-the-large-living-area-features-floor-to-ceiling-sliding-windows-that-open-to-a-balcony

    Η  21 μέτρων πισίνα όζοντος , είναι ο λόγος για τον οποίο το διαμέρισμα αυτό αξίζει πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες για ετήσιο ενοίκιο.

    but-this-21-metre-ozone-swimming-pool-is-why-londons-wealthiest-would-fork-out-over-1-million-to-rent-this-place

    Διαθέτει επίσης σπα και παροχές υγείας για τους ενοίκους.

    it-also-has-spa-and-health-facilities-available-for-residents-Περιλαμβάνει ένα άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό γυμναστήριο. -including-a-massive-private-gym

    Διαθέτει αίθουσα για squash.

    there-is-even-a-squash-court-with-a-spectator-seating-area-

    Ένας προσομοιωτής γκολφ βρίσκεται στη διάθεση του ενοικιαστεί αν δεν επιθυμεί να βγει έξω.

    -and-a-golfing-simulator-at-your-disposal-if-you-dont-fancy-leaving-the-apartment-block

    Και φυσικά διαθέτει μία ιδιωτική αίθουσα κινηματογράφου.

    and-of-course-there-is-a-private-cinema-for-when-you-want-to-relax



    ΣΧΟΛΙΑ