• LIFE&STYLE

    1980-2016: Εκρηκτικό μείγμα – Δείτε τα πιο αντιπροσωπευτικά γυναικεία στήθη (pics)

    • NewsRoom
    pamelaanderson!!

    Πάμελα Άντερσον


    Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα ένα δημοσίευμα του περιοδικού Vogue στο οποίο αναφέρεται ότι τα μεγάλα στήθη και το μπούστο δεν είναι πλέον της μόδας. Πιο συγκεκριμένα στο άρθρο η συντάκτρια γράφει: “Το ντεκολτέ, σύμβολο της σεξουαλικής χειραφέτησης, προορισμένο να αποπλανήσει, να προκαλέσει ερωτική επιθυμία ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί για επίδειξη και μόνο, τελείωσε» και συνεχίζει λέγοντας: «Τα “βυζιά” δεν θα είναι πλέον έξω για τα παλικάρια. Ή για οποιονδήποτε άλλον…».

    Παράλληλα, τόνισε ότι πλέον τα μοντέλα δείχνουν τα πόδια, την κοιλιά και τους ώμους και λιγότερο το στήθος και συμβουλεύει όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Φυσικά το κείμενο εξόργισε τις γυναίκες προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!

    Σαν συνέχεια λοιπόν αυτού του δημοσιεύματος έρχεται ένα κείμενο της Daily Mail, στο οποίο γίνεται μία αναδρομή στο γυναικείο στήθος από το 1980 έως και σήμερα, ενώ τις γνώσεις του μοιράζεται με την γνωστή εφημερίδα ο πλαστικός χειρουργός  Adrian Richards.

    1980

    Η Pamela Anderson, φορώντας το διάσημο μαγιό του Baywatch, υπήρξε για χρόνια άξια εκπρόσωπος του μεγάλου στήθους.
    Pamela-Anderson
    H Pamela-Anderson, φορώντας το μαγιό που την καθιέρωσε ως κορυφαία ανδρική φαντασίωση!
    pamela 2
    Και η Carmen Electra ήταν μία ακόμη διάσημη εκπρόσωπος του μεγάλου μπούστου.

     

    carmen_elektra
    Η εκρηκτική Carmen Electra!

    carmen-electra1

    1990

    Το 1990 η αναζήτηση μεγαλύτερου μπούστου ήταν ακόμη πιο έντονη. Τότε οι γυναίκες ζητούσαν μεγαλύτερα εμφυτεύματα, σύμφωνα με τον Adrian Richards. Κύρια εκπρόσωπος της τότε τάσης ήταν η Katie Price (Jordan).

    Katie-Price
    Η super sexy Katie Price!!

    katie-price2

    2000

    Η είσοδος στο millenium αποτέλεσε και το τέλος των πολύ μεγάλων εμφυτευμάτων και συνεπώς μπούστου. Σιγά σιγά ξεκίνησαν οι γυναίκες να προτιμούν τα ελαφρώς μικρότερα μεγέθη, έχοντας ως πρότυπο την πάντα κομψή Victoria Beckham.

    Victoria-Beckham
    Η Victoria Beckham πάντα κομψή, έχει αρκετά πιο μικρό στήθος από τις προηγούμενες ωστόσο εξακολουθεί να είναι sexy

    2010

    “Σήμερα όταν σκεφτόμαστε ποιες μπορεί να είναι οι τάσεις στο μέγεθος του στήθους, είναι πλέον δεδομένο ότι το μεγάλο μέγεθος δε είναι απαραίτητα και το καλύτερο”, αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός. Πλέον τα πιο δημοφιλή εμφυτεύματα στο γυναικείο πληθυσμό αποτελούν τα αποκαλούμενα “low profile”, που δείχνουν πιο φυσικά και πιο ταιριαστά με το γυναικείο σώμα. Άξια εκπρόσωπος η Taylor Swift!

    TAYLOR SWIFT
    Η νεαρή τραγουδίστρια Taylor Swift, είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ηλικίας της

    Τελειώνοντας ο χειρουργός επισημαίνει πως η μόδα ακόμη και στο γυναικείο στήθος είναι κάτι που πάει και έρχεται. Το σημαντικό είναι οι γυναίκες που θέλουν να φτιάξουν το στήθος του να επιλέγουν το μέγεθος που θα τις βολεύει, δεν θα τις κουράζει και θα τις κάνει να δείχνουν φυσικά.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μελάνια Τραμπ: Πιο γυμνή από ποτέ – Αυτές είναι οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ivanka Trump: Το mononews έφτιαξε ένα αποκαλυπτικό video με την κόρη του πλανητάρχη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To διάσημο μοντέλο Joanna Krupa, ανέμελη ποστάρει μια απίστευτα sexy selfie

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ