• LIFE&STYLE

    15 μυστικά για σέξι κοιλιά μέχρι να πεις… μπικίνι

    • NewsRoom


    Χρειάζεστε μόνο 15 μέρες για να ακολουθήσετε τα 15 μυστικά  που θα σας κάνουν να μην πιστεύετε στα μάτια σας  μόλις βάλετε το μπικίνι σας. Και το καλύτερο; Δεν θα παίρνουν οι άλλοι τα μάτια τους από πάνω σας!

    1. Πρώτα απ’ όλα μην τρώτε ακατάστατα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο τι θα φάτε μετά τις 8 το βράδυ και μην αρχίσετε να τσιμπολογάτε επειδή βλέπετε sex and the city.

    2. Αποφύγετε τις ωμές τροφές μετά τις 4 το απόγευμα. Ακόμη και τα λαχανικά, να είναι μαγειρεμένα. Κι αυτό γιατί οι ρυθμοί του μεταβολισμού πέφτουν όσο περνά η μέρα και τα ωμά λαχανικά ή φρούτα δυσκολεύουν τον οργανισμό.

    3. Βάλτε τις φυτικές ίνες στο πιάτο σας αλλά σιγά σιγά. Αυτό το λέμε γιατί κάποιες γυναίκες όταν αποφασίζουν να κάνουν δίαιτα, παραγεμίζουν το πιάτο τους με σαλάτες ή δημητριακά και τελικά έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα (για εκείνη της στιγμή), ένα έντονο φούσκωμα. Έτσι το ιδανικό για αρχή είναι να καταναλώνετε δυο φρούτα την ημέρα, δυο φλιτζάνια σαλάτα και ένα μπολ δημητριακών.

    4. Τρώτε ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια). Περιέχουν λιπαρά μεν, που όμως μας αδυνατίζουν, καθώς αποβάλλουμε περισσότερο λίπος μέσω του πεπτικού συστήματος όταν τα τρώμε! Με μέτρο βέβαια και όχι πάνω από 10 τη φορά γιατί και οι ξηροί καρποί έχουν θερμίδες…

    5. Κάντε πολλά μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι δεν θα πεινάτε, ώστε να πέσετε με τα μούτρα μετά σε ό,τι παχυντικό βρείτε μπροστά σας και κάνετε και καύσεις.

    6. Μασήστε τη μπουκιά σας καλά! Με αυτόν τον τρόπο δεν θα φουσκώνετε και θα χορτάσετε πιο γρήγορα.

    7. Φάτε μισή σαλάτα πριν ξεκινήσετε το γεύμα σας. Έτσι δεν θα “πέσετε” με τα μούτρα πάνω στο γεμάτο πιάτο σας, αφού δεν θα πεινάτε τόσο πολύ.

    8. Πετάξτε ο,τι είδους ζάχαρη υπάρχει στο ντουλάπι σας. Ναι, ούτε την καστανή να αφήσετε. Θα δείτε μεγάλη διαφορά αν πίνετε τον καφέ σας σκέτο ή έστω αντικαταστήσετε τη ζάχαρη με στέβια ή άλλες γλυκαντικές ουσίες. Εξάλλου μια συνήθεια είναι.

    9. Αποφύγετε για λίγες μέρες τα τηγανιτά. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Ολες το ξέρουμε, απλώς όλες λατρεύουμε τις πατάτες τηγανητές!

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: OMG! Το label που φορούσαμε στο σχολείο επιστρέφει στη μόδα! (Ψάξε τη ντουλάπα)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε tips για να αποκτήσετε υπέροχη πλάτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Zara: Ενεργοποιήθηκε η επαυξημένη πραγματικότητα. Τα οφέλη του πρωτοποριακού concept για τους πελάτες



    ΣΧΟΛΙΑ