• LIFE&STYLE

    OMG! Το label που φορούσαμε στο σχολείο επιστρέφει στη μόδα! (Ψάξε τη ντουλάπα)

    • NewsRoom


    Κάτι συμβαίνει με τη βιομηχανία της μόδας! Είχαμε πολλές φορές ακούσει -και διαπιστώσει- πως η μόδα κάνει κύκλους αλλά αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν: Ένα ένα ανασταίνονται κι επιστρέφουν δυναμικά τα trend που τιμήσαμε στα νεανικά μας χρόνια οι σημερινές 40άρες! Και να θες να κάνεις λίγη οικονομία δηλαδή δεν μπορείς.

    Πριν βιαστείς να κουνήσεις το κεφάλι επικριτικά, κλείσε λίγο τα μάτια και θυμήσου: Ήταν ή δεν ήταν η μπλούζα με τα δίδυμα αγγελάκια του Ραφαήλ η αγαπημένη σου; Έψαχνες ή όχι τα αγγελάκια αυτά σε αυτοκόλλητα; Ζήλευες ή όχι τα μεγαλύτερα κορίτσια για εκείνα τα τέλεια στενά ψηλόμεσα ελαστικά jean;

    Ε, λοιπόν, σου έχω νέα: Ο Οίκος Fiorucci κάνει comeback (αυτή τη φορά πιο οργανωμένο από του 2017) και είναι παντού στα social media!

    Το διαβάσαμε στο whowhatwhere και δεν το πιστεύαμε. Φαίνεται όμως πως το label που λατρεύτηκε στα 70s και 80s (στην Ελλάδα και στα 90s) επιστρέφει στη ζωή μας.

    Το brand κάνει re-launche ποντάροντας ακριβώς σε όσα είχαμε αγαπήσει τότε (εμείς, οι μαμάδες μας και οι σταρ της εποχής, με πρώτη και καλύτερη την Madonna): Αγγελάκια και στενά jean (ο Elio Fiorucci άλλωστε ήταν ο πρώτος που αποθέωσε σχεδιαστικά το γυναικείο denim εφευρίσκοντας τα ελαστικά jean)!

    Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε πληροφορίες για τα προϊόντα στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η κόρη της Μαρί Σαντάλ, Ολυμπία στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο ελληνικό YouTube: Αγωγή κατέθεσε η Μάρα Σαμαρτζή εναντίον YouTuber



    ΣΧΟΛΙΑ