• LIFE&STYLE

    10 after office στέκια στο κέντρο της Αθήνας

    • NewsRoom


    Για πολλούς η καλύτερη έξοδος είναι τα απογεύματα των καθημερινών μετά τη δουλειά. Όταν μετά από μια κουραστική μέρα δίνεις ραντεβού με την παρέα και τους συναδέλφους σου για χαλαρό ποτό ή ακόμη και για να τσιμπήσεις κάτι στο πλάι. Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε 10 στέκια για την ιδανική after office έξοδο στο κέντρο.

    Giraffe

    Το νέο αγαπημένο μας στέκι στην Πραξιτέλους ήρθε για να μας θυμίσει πώς είναι να πηγαίνεις μετά τη δουλειά για ένα ποτό, να περνάς καλά, να ξεχνιέσαι και να μένεις έξω ως αργά. Το μενού περιλαμβάνει πάνω από 130 ετικέτες ποτών και premium spirits σε λογικές τιμές, ενώ πίσω από την μπάρα οι βραβευμένοι bartenders Παναγιώτης Αγγέλου και Παναγιώτης Σωτηρίου ετοιμάζουν ψαγμένα κοκτέιλ που θα σας εντυπωσιάσουν. Αγαπημένο μας το Marine Pleasure με μαστίχα Χίου, ροδίτικη ρετσίνα, ιταλική γκράπα, φυσικό άρωμα σταφύλι, σιρόπι μάραθου και θάλασσας. Η μουσική κινείται σε jazz, soul και funk ρυθμούς, όπως μαρτυράει και η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου με μουσικά όργανα. Πραξιτέλους 5, Κέντρο, τηλ. 212 1049526.

    cincoCinco

    Καλοστημένο και διαφορετικό, αυτό το κολωνακιώτικο tapas bar είναι πάντα γεμάτο με κόσμο που φαίνεται να περνάει καλά, τρώγοντας, συζητώντας και απολαμβάνοντας τα ποτά τους. O εντυπωσιακός χώρος µε τις γερές δόσεις βιοµηχανικού design, το μενού με ιαπωνο-περουβιανο- ισπανικά στοιχεία, αλλά και τα ευφάνταστα κοκτέιλ του Χρήστου Βρεττού, είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Στην κατάλογο θα βρείτε ιδιαίτερα πιάτα όπως άγρια μανιτάρια με γκοργκοντζόλα και σαλάτα με κόκκινη κινόα και καπνιστό σολομό, ενώ από τα κοκτέιλ best seller είναι το Bensam Mule όπου η βότκα συνδυάζεται με sake σε λέμονγκρας. Σκουφά 52, Κολωνάκι, 2103643603, www.cincoathens.com (http://www.cincoathens.com)

    νοελNoel

    Το πιο hot στέκι της πολύβουης Κολοκοτρώνη είναι μία από τις καλύτερες επιλογές στο κέντρο για τα απογεύματα εκείνα που φεύγεις αργά από το γραφείο και αρνείσαι να πας σπίτι. Το καταφύγιο σου έχει τοίχους βαμμένους σε βαθύ μπορντό, πολυέλαιους, καναπέδες και πολυθρόνες μιας άλλης εποχής, που το κάνουν να θυμίζει μπαρόκ βιεννέζικο καφέ. Ανεβαίνοντας λίγα σκαλάκια στα αριστερά, βρίσκεσαι στο «Μπλε», τον νέο, εντυπωσιακό χώρο του μαγαζιού όπου το μπλε τιρκουάζ και το χρυσό κυριαρχούν και η Κούβα συναντά το Παρίσι. Από τα νέα κοκτέιλ προτείνουμε το Via Condotti με Bulleit Bourbon, λικέρ μπανάνας, λικέρ εσπρέσο, δυόσμο και για γαρνιτούρα τριμμένη τόνκα και ζάχαρη άχνη. Κολοκοτρώνη 59Β, Κέντρο, τηλ.: 211 2159534.

    donkyΓάιδαρος

    Ο Γάιδαρος της οδού Σκουφά είναι ένα all day Greek bistrot bar με vintage αύρα και ζεστή ατμόσφαιρα, που αγαπάει τα ελληνικά προϊόντα. Τα απογεύματα γεμίζει από παρέες που έρχονται μετά τη δουλειά για early drinks και τσιμπολόγημα. Εδώ θα πείτε κοκτέιλ με μαστίχα, τεντούρα και γάλα γαϊδούρας, ενώ αντί για Μπλάντι Μέρι φτιάχνουν Μπλάντι Μαρίκα! Ανοίγει από νωρίς για καφέ, σερβίρει καλοφτιαγμένο comfort food και μένει ανοικτό μέχρι αργά με πάρτι και guest DJs. Σκουφά 47-49, Κολωνάκι, τηλ. 2103643927.

    Διαβάστε περισσότερα στο arttable.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλήθεια τι είναι το στυλ; Μπορείς να είσαι θεά στα 30, γοητευτική στα 40 και ακαταμάχητη για το υπόλοιπο της ζωής σου;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Herschel Supply: Τι είναι αυτό το σακίδιο που φορούν μανιωδώς άνδρες, γυναίκες και στην Ελλάδα;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

    mononews_contest 1 year



    ΣΧΟΛΙΑ