• Business Of Fashion

    Το κατακόκκινο Pre-Fall 2019 fashion show του Valentino στο Τόκιο (video)


    Ένα φαντασμαγορικό show πραγματοποίησε ο οίκος Valentino στο Τόκιο, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του στο Pre-Fall 2019 fashion show. Στην πρώτη εμφάνιση του οίκου στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, ο creative director του brand, Pierpaolo Piccioli, προσέφερε στους καλεσμένους ένα μοναδικό θέαμα, καθώς τα μοντέλα φορούσαν κατακόκκινα φορέματα, γιορτάζοντας την κουλτούρα της χώρας.

    Το αριστοκρατικό show ξεκίνησε και τελείωσε με όλα τα κόκκινα looks του Valentino, που ήταν φτιαγμένα από τούλι και μετάξι. Η Kaia Gerber και η Adut Akech, που έκλεισαν την επίδειξη, εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και τα ruffle φορέματά τους.

    Η πασαρέλα ήταν στρωμένη με κατακόκκινα ροδοπέταλα, τα οποία έπεφταν σαν βροχή από το ταβάνι του κτηρίου, δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Τα μοντέλα είχαν στηθεί κατά μήκος του runway, ενώ ένας πιανίστας και μια μπάντα εγχόρδων έπαιζαν μια μελωδική μουσική.

    Για την πραγματοποίηση αυτής της επίδειξης, ο Piccioli μελέτησε διεξοδικά τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ιαπωνίας. Μάλιστα, έμπνευσή του αποτέλεσε το wabi-sab, μια  ιαπωνική αισθητική με επίκεντρο την αποδοχή των ατελειών. Η ιδέα αυτή μεταφράστηκε σε ασύμμετρες σιλουέτες και ruffles.

    Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αναμφισβήτητα εντυπωσιακό και η συλλογή που παρουσιάστηκε αντικατόπτριζε την αισθητική του οίκου, ενώ τιμούσε με τον καλύτερο τρόπο την ιαπωνική κουλτούρα.

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επίδειξη:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Tiffany & Co: Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι βγαλμένη από παραμύθι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα καμπάνια του οίκου Burberry μας ταξιδεύει στις βρετανικές χριστουγεννιάτικες παραδόσεις (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημήτρης Σγουρός (Hook on Chic): Ένα πρωτότυπο website ενοικίασης επώνυμων ρούχων σε χαμηλές τιμές



    ΣΧΟΛΙΑ