• Ροή Ειδήσεων

    Success TV: Το νέο κανάλι στο YouΤube που φιλοδοξεί να «αλλάξει» την ζωή σας

    • NewsRoom


    Το πρώτο κανάλι στο ΥouΤube που προβάλλει και αναδεικνύει τους πιο πετυχημένους Έλληνες και Ελληνίδες σε διάφορους τομείς δραστηριότητας, βρίσκεται ήδη στον «αέρα» με τον τίτλο «Success TV».

    Το κανάλι που έρχεται να συμπληρώσει τις δράσεις του concept «Success Stories» που έφερε στην χώρα μας ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Σπύρος Κούφαλης 0πως τα ομώνυμα πολυτελή λευκώματα, οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές κ.α, φιλοδοξεί να γνωρίσει και να μεταλαμπαδεύσει στους Έλληνες τις αξίες της αριστείας, της επιχειρηματικότητας, του αγώνα για επιτυχία.

    Στο κανάλι θα βρείτε σειρά συνεντεύξεων από ανθρώπους που διηγούνται την προσωπική τους διαδρομή προς την επιτυχία με τελευταία αυτής του ιδρυτή της αλυσίδας Σ/Μ κ. Διαμαντή Μασούτη καθώς και του υιού του Γιάννη που συνεχίζει με επιτυχία το έργο του, πρωτότυπες εκπομπές όπως το “Ask your Doctor” , το “How it is made” (πως φτιάχνονται δηλαδή διάφορα προϊόντα κ.α ).

    Συμπερασματικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για ένα κανάλι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και το οποίο φιλοδοξεί να δώσει μία διαφορετική ενημέρωση και γνώση στο κοινό που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο στην πράξη.



    ΣΧΟΛΙΑ