• Ροή Ειδήσεων

    Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την «επιστροφή» του Ερρίκος Ντυνάν στο Δημόσιο

    • NewsRoom


    Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας ΠειραιώςΧρήστο Μεγάλου και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου. Οι τρεις τους έκαναν μια σύσκεψη σχετικά με το Ερρίκος Ντυνάν, προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα της εξαγοράς του νοσοκομείου, με απώτερο στόχο να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο.

    Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο πρωθυπουργός, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε για τη συνάντηση, αναφέροντας τα εξής: «Είχαμε σήμερα σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου, για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και την επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας.

    Ένα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο πέρασε εν μία νυκτί σε ιδιωτικά συμφέροντα, με χαριστικές τροπολογίες, για να εξυπηρετεί δωρεάν τις ελίτ, τώρα, μέσα από τη συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα Ωνάση, επανέρχεται στο ΕΣΥ και την υπηρεσία των πολλών», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.‬

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Πολάκης προτείνει ξανά αγοραστή για το «Ερρίκος Ντυνάν»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερρίκος Ντυνάν: Ανάκαμψη και break even εντός του έτους

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Οι βελτιωμένες προσφορές για το Ερρίκος Ντυνάν και το παρασκήνιο στον κλάδο



    ΣΧΟΛΙΑ