• Ροή Ειδήσεων

    Σύρος: Τον έψαχνε η Νικολούλη και αυτός έκανε… διαρρήξεις!

    • NewsRoom
    Αστυνομία


    Ο 37χρονος Έλληνας είχε εξαφανιστεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα οι συγγενείς και οι φίλοι να τον ψάχνουν χωρίς όμως να φαντάζονται αυτό που θα ακολουθούσε…

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το Cyclades24.gr, πριν από λίγο καιρό συγγενείς και φίλοι είχαν ανησυχήσει επειδή δεν είχαν επικοινωνήσει με τον 37χρονο και είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του συγκεκριμένου ατόμου, απασχολώντας μάλιστα και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

    Η εξιχνίαση 4 διαρρήξεων στη Σύρο έκρυβε εκπλήξεις που δεν φανταζόταν κανείς. Η αστυνομία όπως αποδείχθηκε, ασχολείτο με τον δράστη το τελευταίο διάστημα, άλλα για υπόθεση εξαφάνισής του!

    Ο νεαρός πρωταγωνιστής που για μέρες ήταν αγνοούμενος για τους συγγενείς του, βρισκόταν όπως αποδείχθηκε στη Σύρο για «δουλειές».

    Όπως διαπιστώθηκε, ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από 13 έως 17 Φεβρουαρίου νυχτερινές ώρες παραβίασε τέσσερις επιχειρήσεις στην Ερμούπολη και αφαίρεσε σε τρεις περιπτώσεις από αυτές χρηματικά ποσά.

    Επιπλέον, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, φέρεται να είχε διαρρήξει ένα απομονωμένο σπίτι από το οποίο άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν είχε μέσα χρήματα αλλά μόνο ένα ακριβό κινητό που οδήγησε στην σύλληψη του δράστη, καθώς οι αστυνομικοί ακολούθησαν το στίγμα του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς πνίγηκαν τα δύο παιδάκια στη Βοιωτία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοιτητές του ΑΠΘ καταγγέλλουν τροφική δηλητηρίαση στην φοιτητική εστία



    ΣΧΟΛΙΑ