• Κοινωνία

    «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της κόρης του Μάικ Ευαγγελίτση

    • NewsRoom
    ευαγγελιτσης

    Μάικ Ευαγγελίτσης


    Μία ημέρα μετά την είδηση του θανάτου του Μάικ Ευαγγελίτση, η έφηβη κόρη του, Νεφέλη μοιράστηκε ένα συγκινητικό κείμενο στο προφίλ της στο Facebook. Ο 38χρονος μπασκετμπολίστας και προπονητής έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. Πριν μερικούς μήνες, είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, ωστόσο υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση που τον βοήθησε να τον ξεπεράσει.

    «Εκεί ψηλά στον ουρανό χρειαζόντουσαν έναν κόουτς γι’ αυτό σε πήραν μακριά μου. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου λείπεις, δεν φαντάζεσαι πόσο πονάω που δεν είσαι να με πάρεις αγκαλιά.

    Δεν μπορώ να πω ότι δεν είσαι εδώ γιατί πάντα ήσουν εδώ. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω σε σένα ποτέ πάντα θα κοιτάζω ψηλά, όπως έκανα από μικρή για να σε δω δεν θα τα παρατήσω ποτέ για εσύ μου το έμαθες. Θα γίνω εσύ γιατί το αξίζεις.

    Είσαι, ήσουν και θα είσαι το πρότυπό μου σε όλα. Είσαι όλος μου ο κόσμος. Είσαι ο γίγαντάς μου. Όμως τώρα είσαι ο δικός μου άγγελος ο πιο ψηλός και πιο όμορφος και σίγουρα με τα περισσότερα τατουάζ.

    Καλό παράδεισο κόσμε μου. Να προσέχεις και να μας καμαρώνεις. Σου υπόσχομαι πως θα στηρίζω εσένα και ότι έκανες με κάθε τρόπο. Θα είμαι δίπλα στην αδερφή μου, στην μικρή σου κόρη και θα την στηρίζω, όπως εσύ θα έκανες.

    Σ’ αγαπάω για μια ολόκληρη ζωή. Θα είσαι για πάντα εδώ στην ζωή μου, στο μυαλό μου, στην καρδιά μου. Τα λόγια σου είναι στο μυαλό μου.

    Η κόρη σου Νεφέλη».

    Δείτε την ανάρτησή της:

    ευαγγελιτση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ψυχιατρική κλινική η Selena Gomez

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μπακοδήμου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Του βγάζω το καπέλο!» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα εξέλιξη στο σκάνδαλο Γουάινστιν: Αποσύρεται μέρος των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση



    ΣΧΟΛΙΑ