• Ροή Ειδήσεων

    Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς: Πώς θα οργανώσω τα οικονομικά μου;

    • NewsRoom


    Το να οργανώσει κανείς τα οικονομικά του δεν είναι μία απλή υπόθεση. Έσοδα, έξοδα, δόσεις, πληρωμές, τόκοι, επιτόκια – μερικές φορές το να υπολογίσει κανείς πόσα χρήματα μένουν κάθε μήνα στην τσέπη του μοιάζει με δυσεπίλυτη εξίσωση με πολλούς αγνώστους. Και στους γρήγορους ρυθμούς που κινείται η σύγχρονη εποχή, είναι όλο και πιο δύσκολο να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να υπολογίζουμε διαρκώς την οικονομική μας κατάσταση και το πόσα χρήματα και πώς μπορούμε να αποταμιεύσουμε για το μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι χρειαζόμαστε κάποιον ο οποίος να μπορεί να οργανώσει αποτελεσματικά τα οικονομικά μας.

    Αυτός ο «κάποιος» θα πρέπει να έχει καλή γνώση των οικονομικών, εμπειρία στη διαχείρισή τους, αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να έχει προσωπική επαφή μαζί μας, να είναι πάντα διαθέσιμος για να απαντήσει στα ερωτήματά μας και να μας δώσει λύσεις, τη στιγμή που τις χρειαζόμαστε. Και κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό καλύτερα από το Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς.

    Καταρχάς, μπορούμε να οργανώσουμε τις καθημερινές μας συναλλαγές με την υπηρεσία «Οργάνωσης Τακτικών Συναλλαγών» μέσω της οποίας διευθετούμε άμεσα και με ασφάλεια τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές και τις προγραμματισμένες μεταφορές χρημάτων (εξόφληση πιστωτικών καρτών, πληρωμές δόσεων δανείου ή ασφαλίστρων, λογαριασμών ΔΕΚΟ, ενοίκια, δίδακτρα κλπ.), ορίζοντας μια πάγια εντολή πληρωμής με χρέωση του λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας της επιλογής μας για κάθε υποχρέωση ή πληρωμή που θέλουμε να πραγματοποιείται αυτόματα.

    Παράλληλα, με την πρωτοποριακή υπηρεσία της «Οργάνωσης των Οικονομικών», που παρέχεται αποκλειστικά σε πελάτες Personal Banking, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει ένα αναλυτικό εξατομικευμένο χρηματοοικονομικό πλάνο, που μας παρέχει ουσιαστική ανάλυση των οικονομικών μας δεδομένων και μας παραδίδει ένα πλήρες σχέδιο για όλη μας τη ζωή, με βάση τις ανάγκες και τους μελλοντικούς μας στόχους.

    Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Προγραμματίζουμε μία συνάντηση με τον Προσωπικό μας Συνεργάτη, ο οποίος μέσα από τη συζήτηση εντοπίζει και καταγράφει τις μελλοντικές μας ανάγκες. Στη συνέχεια, αναλύει τις ανάγκες μας και εστιάζει στο πώς θέλουμε να ζούμε, προκειμένου να καθοριστούν οι μελλοντικοί μας στόχοι.

    Το επόμενο βήμα είναι η αξιολόγηση των επιλογών μας αυτών ως προς τις ανάγκες μας, με τον Προσωπικό Συνεργάτη να εφιστά την προσοχή μας στα σημεία που με την εμπειρία του μπορεί να καταδείξει ως αυτά που κρύβουν «παγίδες».

    Εν συνεχεία, ο Προσωπικός Συνεργάτης, έχοντας διαμορφώσει μία συνολική εικόνα των οικονομικών μας, μας υποστηρίζει στην επιλογή των κατάλληλων λύσεων, ανάλογα με τους προσωπικούς και οικογενειακούς μας στόχους και προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις μας, παρέχοντάς μας συνεχή υποστήριξη.



    ΣΧΟΛΙΑ