• Ροή Ειδήσεων

    Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς: Οι ανάγκες μου, η υγεία μου, η περιουσία μου

    • NewsRoom


    Είτε σε περιόδους κρίσης είτε σε εποχές ευημερίας, τα ερωτήματα που μας απασχολούν είναι τα ίδια. Πώς θα καταφέρω να εξασφαλίσω οικονομικά, όχι μόνο τη μέρα, τον μήνα ή τη χρονιά, αλλά και τη ζωή μου μετά τη σύνταξη; Πώς θα μπορέσω να διαμορφώσω ένα όσο το δυνατόν καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου; Τι μπορώ να κάνω για να σιγουρευτώ ότι εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι θα έχουμε την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, αν και όποτε αυτή χρειαστεί; Η απάντηση σε όλα αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα είναι το Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς, με εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες ανάλογα με το προφίλ του κάθε πελάτη, που καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό του και για τους δικούς του ανθρώπους.

    Ακόμα κι αν κανείς είναι απασχολημένος με τα ζητήματα της καθημερινότητας και δεν έχει το χρόνο ή δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις να σχεδιάσει ένα αναλυτικό οικονομικό πλάνο, το Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς τού προσφέρει τη δυνατότητα να οργανώσει τα οικονομικά του και τού δίνει τις λύσεις που ταιριάζουν στους στόχους του για την προστασία και την ανάπτυξη της περιουσίας του και τη διατήρηση του βιοτικού του επιπέδου, με τη συνδρομή του Προσωπικού του Συνεργάτη, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό του για να τον υποστηρίξει.

    Με ευέλικτες καταθετικές λύσεις για κάθε ζητούμενο, εξασφαλίζονται εναλλακτικές για τον τρόπο και τον χρόνο που θα τοποθετήσετε τα χρήματά σας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Πειραιώς ΑΕΔΑΚ προσφέρονται λύσεις σε πελάτες που επιθυμούν να επενδύσουν τα χρήματά τους είτε στην εγχώρια αγορά είτε στις διεθνείς αγορές μέσω Λουξεμβούργου, διατηρώντας εκεί την έδρα των ονομαστικών μεριδίων της επένδυσής τους. Ακόμη, πρόσβαση στις Παγκόσμιες Αγορές δίνεται και μέσω συνεργασίας με την πλειοψηφία των διεθνώς αναγνωρισμένων Επενδυτικών Οίκων που αντιπροσωπεύει η Τράπεζα Πειραιώς.

    Επιπλέον, σε συνεργασία με αξιόπιστους διεθνείς ασφαλιστικούς ομίλους, ο πελάτης εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη ασπίδα προστασίας για το σύνολο της περιουσίας του, καθώς προσφέρονται  καλύψεις από κάθε έκτακτο γεγονός, εξασφαλίζοντας την υγεία, τη σύνταξη, την ακίνητη περιουσία, αλλά και την  επαγγελματική του δραστηριότητα.

    Και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος, το Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς φροντίζει και για τις τρέχουσες ανάγκες σας με τη συμβολή του Προσωπικού Συνεργάτη αλλά και τη δυνατότητα 24ωρης εξυπηρέτησης μέσω της Ειδικής Γραμμής Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης.



    ΣΧΟΛΙΑ