• Ροή Ειδήσεων

    Πολάκης σε Γεωργιάδη: Ντροπή και αίσχος να χρησιμοποιείς τον θάνατο ενός παιδιού (video)

    • NewsRoom
    Πολάκης Γεωργιάδης ΚΕΕΠΛΝΟ

    Παύλος Πολάκης (αριστερά), Άδωνις Γεωργιάδης (δεξιά)


    Είναι ντροπή και αίσχος να χρησιμοποιούν κάποιοι τον θάνατο ενός μικρού παιδιού, ανέφερε από το βήμα της βουλή ο Παύλος Πολάκης, απαντώντας στην κίνηση του Άδ. Γεωργιάδη να καταθέσει τον φάκελο με το πόρισμα για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, σύμφωνα με τον οποίο καταλογίζονται ευθύνες στην εξαδέλφη του Νεκταρία Πολάκη.

    «Κάποιοι εδώ είναι τρομοκρατημένοι», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ολοκληρώνοντας την μακρά του ομιλία στην συζήτηση για την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

    Παίρνοντας τον λόγο, αμέσως μετά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιτέθηκε εκ νέου στον αναπληρωτή υπουργό για το θέμα, τονίζοντας με ειρωνεία πως «προφανώς είναι συμπτωματικό» πως το πόρισμα στο οποίο αναφέρονται οι ευθύνες της εξαδέλφης του κ. Πολάκη παραμένει τόσο καιρό «κλειδωμένο στα συρτάρια».

    Παράλληλα, προκάλεσε την Μαρία Παπασπύρου, «αν έχει τσίπα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, να κάνει έρευνα για το θέμα της παράνομης πληρωμής με 8 εκατ. ευρώ της εταιρείας security στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης παρέδωσε στη γραμματεία τον φάκελο με πόρισμα για τον θάνατο της τετράχρονης Μελίνας το 2016 στο ΠΑΓΝΗ το οποίο όπως ανέφερε,. η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης «κρατά στο συρτάρι της» για να συγκαλύψει την υπόθεση.

    «Στα συρτάρια κλειδωμένα τα πορίσματα που έχουν εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο, για το πως πέθανε το τέτραχρονο κορίτσι για το οποίο ευθύνεται η κ. Πολάκη. Να το πάρει ο πατέρας του να δει πως πέθανε το παιδί του. Από εσάς που το καλύπτεται. Πέθανε το παιδί τεσσάρων ετών και αντί να ρίξετε φως στην υπόθεση επιτρέπετε στην κυρία Παπασπύρου και τον κ. Πολάκη να συγκαλύπτουν το θάνατο» ανέφερε ωρυόμενος ο κ. Γεωργιάδης ενώ ταυτόχρονα παρέδιδε τον φάκελο.

    Από τα πυρά του κ. Γεωργιάδη δεν γλίτωσε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας τον οποίο κατηγόρησε για συγκάλυψη.

    Η αντιπαράθεση Πολάκη και Αδωνι Γεωργιάδη για την μικρή Μελίνα.



    ΣΧΟΛΙΑ