ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγνωστοι εισέβαλαν σήμερα, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, σε σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην οδό Εγνατία.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα seleo.gr, πρόκειται για ομάδα αντιεξουσιαστών που πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα για τον απεργό πείνας Σπύρο Χριστοδούλου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φοιτητές του ΑΠΘ καταγγέλλουν τροφική δηλητηρίαση στην φοιτητική εστία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαρθρώθηκε συμμορία αλλοδαπών που διακινούσε ναρκωτικά στο ΑΠΘ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Υπερκάλυψη 5,2 φορές για το ομόλογο των 500 εκατ. ευρώ – Επιτόκιο 3,75%
- FED: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια – Τι προβλέπουν για τη νομισματική πολιτική του 2026
- THEON: Στο τραπέζι η εξαγορά της γαλλικής HGH με αποτίμηση στα 300 εκατ. ευρώ
- CME Group: Για πρώτη φορά αποκτά γυναίκα CEO καθώς αποχωρεί ο «θρυλικός» Τέρι Ντάφι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.