• Ροή Ειδήσεων

    Ο νέος CEO της Alpha Bank και οι συναντήσεις κορυφής του Μιχάλη Τσαμάζ

    the wise man

    the wise man


    Ασκήσεις επί ασκήσεων

    Φωτιά έχουν πάρει τα τμήματα διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων στις τράπεζες καθώς μετρούν και ξαναμετρούν τις επιπτώσεις του σχεδίου Στουρνάρα. Το φοβερό είναι ότι όσες τράπεζες δεν έχουν πολύ αναβαλλόμενο φόρο στα κεφάλαιά τους στηρίζουν το σχέδιο οι άλλες όχι. Γι αυτό και οι αντιδράσεις…

    Πρεμιέρα για τον νέο CEO της Alpha

    Στις 29 Νοεμβρίου το απόγευμα στη ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του 9μηνου της Alpha Bank θα υπάρξει και η… ανακοίνωση της εκλογής του νέου διευθύνοντος συμβούλου. Η μάχη δίνεται μεταξύ του αναπληρωτή CEO Γιώργου Αρώνη και του γενικού διευθυντή Βασίλη Ψάλτη και μαθαίνουμε ότι συνεχίζεται ενώ υπάρχουν σκέψεις να ξαναμπεί στο παιχνίδι της διεκδίκησης ο έτερος αναπληρωτής CEO Σπύρος Φιλάρετος  προκειμένου να καταλαγιάσουν τα πνεύματα! Οι ημέρες όμως έως τότε είναι πολλές και τίποτα δεν είναι σίγουρο και αξιόπιστο. Άρα, υπομονή… Το μόνο βέβαιο είναι ότι την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου η τράπεζα θα αποκτήσει νέο CEO. 

    Συναντήσεις κορυφής 

    Συναντήσεις κορυφής με μεγάλους διεθνείς επενδυτές και εκπροσώπους κορυφαίων χρηματοπιστωτικών οίκων του εξωτερικού είχε η διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συνεδρίου Τεχνολογίας, Μέσων και Τηλεπικοινωνιών, που διοργάνωσε και φέτος η Morgan Stanley στη Βαρκελώνη.

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, είχε την ευκαιρία να αναλύσει το όραμα και τη στρατηγική του Ομίλου, δίνοντας έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό, την αλλαγή μοντέλου λειτουργίας και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων, μεταξύ άλλων και με την είσοδο σε νέες αγορές.

    Το καράβι από την Περσία…

    Τελικά, όλα από την ζωή βγαλμένα είναι… Η μία από τις δύο εταιρείες που έλαβαν άδεια για την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης θα καλλιεργήσει στην Κόρινθο. Άρα, το άσμα «το καράβι από την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία», κάθε άλλο παρά επίκαιρο είναι! Και για να σοβαρευθούμε: Καλή η ιατρική/φαρμακευτική κάνναβη και οι επενδύσεις πέριξ αυτής μήπως όμως να φέρει η κυβέρνηση και καμία άλλη επένδυση μεγαλύτερης έντασης και με περισσότερα credits στο ποσοστό του ΑΕΠ; Διότι έτσι όπως πάει η οικονομία γύρο από το 2% ΑΕΠ κάθε χρόνο θα είμαστε… Όσο δηλαδή δίνει ο τουρισμός. Τίποτε άλλο θα παραχθεί σε αυτή την χώρα… Λέμε, εμείς τώρα…

    the wise man
    the wise man



    ΣΧΟΛΙΑ