• Ροή Ειδήσεων

    ΚΑΥΚΑΣ: Νέα HR Director η Κατερίνα Βουτσά

    • NewsRoom


    Στο δυναμικό της ΚΑΥΚΑΣ εντάχθηκε η Κατερίνα Βουτσά, αναλαμβάνοντας το ρόλο της HR Director (διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού).

    Η κ. Βουτσά είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics and Political Sciences (L.S.E) στον τομέα του Human Resources Management. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο HR σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας (Hyatt Regency Hotels and Tourism), καθώς και στο χονδρεμπόριο τροφίμων (Makro Cash & Carry), η κ. Βουτσά έχει ασχοληθεί με διάφορα καίρια θέματα και projects σε Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού όπως talent management, training & development στελεχών και compensation & benefits. Η πιο πρόσφατη θέση που κατείχε ήταν αυτή της Head of HR στην εταιρεία The Mart του ομίλου Σκλαβενίτης.

    H κ. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την επιλογή στελεχών που μοιράζονται το όραμα της εταιρείας μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της. Λαμβάνοντας τη θέση της HR Director, η κ. Κατερινά Βουτσά θα συνεισφέρει θετικά στην ενδυνάμωση της ανθρωποκεντρικής κουλτούρας της εταιρείας μας και η συμβολή της θα είναι σημαντική, ώστε η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ να συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία της και το θετικό αντίκτυπο στην ελληνική και διεθνή αγορά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέντε νέα μέλη στη διοίκηση της ΚΑΥΚΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυκάς: Επεκτείνεται στην αγορά της Κύπρου



    ΣΧΟΛΙΑ