• Ροή Ειδήσεων

    Ikea: Προειδοποίηση για επικίνδυνο προϊόν βρεφικής χρήσης – Κίνδυνος τραυματισμού

    • NewsRoom
    κατάστημα IKEA

    κατάστημα IKEA


    Η ΙΚΕΑ ενημερώνει τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί την αλλαξιέρα/συρταριέρα SUNDVIK, να ασφαλίσουν το πτυσσόμενο τμήμα χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα ασφαλείας που παρέχονται μέσα στη συσκευασία.

    Η ΙΚΕΑ προχωρεί στην προληπτική αυτή ενημέρωση έπειτα από καταγγελία τριών περιστατικών όπου το πτυσσόμενο τμήμα έχει χαλαρώσει λόγω της μη τήρησης των οδηγιών χρήσης του προϊόντος με αποτέλεσμα τα παιδιά να πέσουν χωρίς όμως να σημειωθεί σοβαρός τραυματισμός.

    Σε περίπτωση που οι καταναλωτές έχουν χάσει τα συγκεκριμένα εξαρτήματα τότε μπορούν να επισκεφτούν το κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ της περιοχής τους προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν ένα νέο σετ εξαρτημάτων ασφαλείας. Δεν είναι υποχρεωτικό για τους καταναλωτές να προσκομίσουν την απόδειξη αγοράς.

    Η Emelie Knoester, Children’s Business Area Manager στην ΙΚΕΑ Σουηδίας, σημειώνει «Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των προϊόντων και των καταναλωτών μας, για αυτό λυπόμαστε ειλικρινά για τα συγκεκριμένα αυτά περιστατικά. Είμαστε ευγνώμονες που σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Η ΙΚΕΑ έχει ήδη προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες προκειμένου να βελτιώσει την επικοινωνία για την ορθή και ασφαλή χρήση του προϊόντος»

    Η ΙΚΕΑ έχει διαπιστώσει ότι οι καταναλωτές τείνουν να χρησιμοποιούνην αλλαξιέρα/συρταριέρα SUNDVIK ως πτυσσόμενο τραπέζι σε καθημερινή βάση χωρίς να τοποθετούν τα εξαρτήματα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

    Το συγκεκριμένο προϊόν έχει πρωταρχικά σχεδιαστεί για αλλαγή πάνας και σε δεύτερη χρήση ως συρταριέρα αποθήκευσης. Η ΙΚΕΑ συστήνει ότι το προϊόν είναι ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που το συνοδεύουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Β. Φουρλής: Τι είπε για ΙΚΕΑ, Ιntersport, ακίνητα και προοπτικές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουρλής: 5-7 νέα city ΙΚΕΑ σε Ελλάδα και Βουλγαρία



    ΣΧΟΛΙΑ