• Business Of Fashion

    Έρχεται το πρώτο Vegan Fashion Week στο Los Angeles

    • NewsRoom


    Μέχρι πρότινος όλοι γνωρίζαμε τις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού, αλλά αυτή τη χρονιά κάτι εντελώς διαφορετικό θα μας απασχολήσει στο χώρο της μόδας. Πρόκειται για το πρώτο Vegan Fashion Week, που θα φιλοξενηθεί στο Los Angeles, τον Φεβρουάριο.

    Το Vegan Fashion Week θα είναι ένα event, που θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα λάβει χώρα στο CMC (California Market Center). Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πασαρέλες και παρουσιάσεις από μια σειρά σχεδιαστών, τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά στις 21 Ιανουαρίου. Επίσης, στο χώρο θα φιλοξενείται μια έκθεση για την εξέλιξη και την πορεία της vegan μόδας στο χρόνο.

    Η Emmanuelle Rienda, ιδρύτρια του Vegan Fashion Week και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, μιλώντας για αυτό της το εγχείρημα ανέφερε: «Θέλω να ξεκινήσω συζητήσεις και debates μέσα στη βιομηχανία για τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, τα δικαιώματα των ζώων και το περιβάλλον».

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Veganfashionweek.org. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από $22.85-$65.28.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Chiara Ferragni: Γιορτάζει τα δέκα χρόνια της στη μόδα με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μενούνος: Με φόρεμα Celia Kritharioti στις Χρυσές Σφαίρες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Lady Gaga-Χρυσές Σφαίρες 2019: Η παραμυθένια εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις



    ΣΧΟΛΙΑ