• Ροή Ειδήσεων

    Ενέδρα θανάτου στον φοιτητή στην Καβάλα: Έστησαν τροχαίο για να καλύψουν το έγκλημα

    • NewsRoom


    Προμελετημένο έγκλημα φαίνεται πως ήταν ο θάνατος του 26χρονου φοιτητή στην Καβάλα τον περασμένο Μάιο, ο οποίος είχε αποδοθεί σε τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

    Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φοιτητή της Νομικής, Δημήτρης Σωτηρίου, έχασε τη ζωή του στην Καβάλα στις 3 Μαΐου του 2017, σε αυτό που οι αρχές ονόμασαν τροχαίο δυστύχημα. Τα νέα στοιχεία που παρουσίασε ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, δείχνουν ότι η αλήθεια είναι διαφορετική, και ότι πίσω από το τροχαίο κρύβεται ένα καλά προμελετημένο έγκλημα.

    φαίνεται ξεκάθαρα πως ο νεαρός φοιτητής εξετράπη της πορείας του όταν μία δέσμη φωτός από ένα αυτοκίνητο που του είχε στήσει καρτέρι, τον τύφλωσε.

    Ο Κωνσταντίνος Καραπάνος τεχνικός σύμβουλος που όρισε η οικογένεια, απέδειξε με την έρευνα του την εμπλοκή και άλλων δύο οχημάτων, παρουσιάζοντας υλικό κάμερας ασφαλείας. Εκεί, φαίνεται ξεκάθαρα πως περίπου μια ώρα πριν από το τραγικό συμβάν, ένα άγνωστο αυτοκίνητο εισέρχεται σε ιδιωτικό πάρκινγκ επιχείρησης. Τα φώτα του που βλέπουν προς τον δρόμο σβήνουν όταν ακινητοποιείται.

    Στο υλικό διακρίνεται η πορεία του αυτοκίνητου του Δημήτρη. Τη στιγμή που περνάει μπροστά από το ακινητοποιημένο όχημα, ο οδηγός του ανάβει ξαφνικά τα φώτα, ο Δημήτρης στρίβει απότομα το τιμόνι και εκτρέπεται της πορείας του προς τα αριστερά.

    Περίπου ένα τέταρτο μετά το συμβάν, το όχημα που βρισκόταν ακινητοποιημένο και έριξε τα φώτα του στον άτυχο Δημήτρη εξέρχεται από το πάρκινγκ με χαμηλή ταχύτητα και φεύγει κατευθυνόμενο προς την Ελευθερούπολη, χωρίς να σταματήσει στον χώρο της ανατροπής.

    Μετά τα τελευταία στοιχεία η έρευνα οδηγείται πλέον σε νέα κατεύθυνση. Η οικογένεια του άτυχου νέου θα υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση έχει «παγώσει» μήνες τώρα στην Εισαγγελία Καβάλας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία με έναν νεκρό από πτώση Mονοκινητήριου αεροπλάνου στην Φωκίδα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την δολοφονία του ανδρόγυνου στην Κύπρο: Πολύ αίμα, ένας αυτουργός, κλειδί η κατάθεση του γιου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κερατσίνι: Θλίψη για τον θάνατο του 16χρονου που σκοτώθηκε βγάζοντας selfie



    ΣΧΟΛΙΑ