• Business Of Fashion

    Chanel: Μια επίδειξη που άφησε εποχή (pics)

    • NewsRoom


    Πολύ σπάνια ένα fashion show μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια κατάλευκη αμμουδιά με soundtrack τον ήχο του ωκεανού. Αν όμως κάποιος μπορούσε να το καταφέρει αυτό, αυτός είναι ο Karl Lagerfeld. Και αν κάποιος οίκος μόδας μπορούσε να δημιουργήσει μια εξωτική παραλία μέσα στο Grand Palais, αυτός είναι η Chanel.

    Χρυσή άμμος και ένας καταγάλανος ουρανός έγιναν το σκηνικό μέσα στο οποίο τα μοντέλα της Chanel περπάτησαν ξυπόλυτα, παρουσιάζοντας την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 στο κλείσιμο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

     

    ΕPA

    Η παραλία της Chanel στήθηκε μέσα στο επιβλητικό Grand Palais της γαλλικής πρωτεύουσας. Αριστερά και δεξιά από την είσοδο στην πασαρέλα υπήρχαν δύο ναυαγοσώστες, ενώ με κάποιον τρόπο η θάλασσα είχε και λίγο κύμα.

    ΕPA

    ΕPA

     

    Την επίδειξη άνοιξε η 17χρονη κόρης της Cindy Crawford, αγαπημένο μοντέλο του σχεδιαστή, και ακολούθησαν όλα τα supermodels της εποχής μας. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Pharrell Williams, αλλά και η Pamela Anderson, με την δεύτερη να χαρίζει στους φωτογράφους πόζες στην άκρη της τεχνητής παραλίας.

     

    ΕPA

    ΕPA

     

    Τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk φορώντας μεγάλα ψάθινα καπέλα, μαγιό, ζώνες και παλτό, όλα με το γνωστό λογότυπου του οίκου, αλλά και πολύχρωμα φορέματα, τουίντ φούστες και σακάκια, ενώ έκπληξη προκάλεσε το ότι στη συλλογή περιλαμβάνονται επίσης ποδηλατικά σορτς και κολάν, ρούχα στα οποία δεν μας έχει συνηθίσει ο συγκεκριμένος οίκος.

    Εντύπωση έκανε επίσης πως πολλά μοντέλα κρατούσαν όχι μία, αλλά δύο τσάντες στην πασαρέλα.

     

    ΕPA

    ΕPA

    Η Πάμελα βρέχει τα πόδια της - Getty Images/ Ideal Image

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το υπέροχο σπίτι του ράπερ Pharrell Williams στο Beverly Hills (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ