Η Attica Α.Ε. Συμμετοχών ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ηρακλής Σιμιτσιδέλλης υπέβαλε την παραίτησή του από την ιδιότητά του ως εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και από το σύνολο των έως σήμερα αρμοδιοτήτων του, λόγω συνταξιοδότησης.
Το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε τον Ηρακλή Σιμιτσιδέλλη για τις υπηρεσίες του στην εταιρία. Σε αναπλήρωση της θέσης, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την εκλογή του Παναγιώτη Δικαίου ως εκτελεστικού μέλους. Το νέο μέλος θα ασκήσει τα καθήκοντά του κατά το υπόλοιπο χρονικό διάστημα έως τη λήξη της θητείας του παρόντος διοικητικού συμβουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΟΛΠ: Εγκρίθηκε το Master Plan με τους αστερίσκους του ΚΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΕΚΕ: Νέος πρόεδρος και CEO ο Ηρακλής Δρίκος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικός τουρισμός: Περισσότερες αφίξεις και εισπράξεις το 2025, με «αγκάθι» τις μέρες διαμονής – Γιατί φεύγουν πιο γρήγορα
- Παπαστεργίου: «Νέα εποχή στη διαστημική στρατηγική με μικροδορυφόρους, OroraTech και ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας»
- Ιράν: Ένας πόλεμος, δύο στρατοί – Πώς μάχεται ο συμβατικός στρατός της χώρας
- UniCredit: Άνοιξε και επίσημα τη δημόσια πρόταση €35 δισ. για την εξαγορά της Commerzbank
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.