• Ροή Ειδήσεων

    Aυτά είναι τα 7 θύματα του Serial Killer «Ορέστη»-Ανάμεσά τους δύο μικρά κορίτσια

    • NewsRoom

    Τα 7 θύματα του serial killer στην Κύπρο


    Καταιγιστικές είναι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, με το παζλ των δολοφονιών να αρχίζει να στήνεται. Ο 35χρονος Serial Killer που κρατείται από την Αστυνομία, Νίκος Μεταξάς άλλως «Ορέστης», φαίνεται ότι «έσπασε» και άρχισε να αποκαλύπτει τις αποτρόπαιές του πράξεις στους ανακριτές. Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται στα 7.

    Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο η σορός της 38χρονης Marry Rose, ενώ αναμένουμε τα αποτελέσματα του DNA για το δεύτερο πτώμα, το οποίο εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς υπέδειξε σκηνή στο Μιτσερό, όπου ο ίδιος ισχυρίζεται ότι βρίσκονται θαμμένα 3 πτώματα, όπου σήμερα, το πρωί της Παρασκευής, θα επαναρχίσουν οι έρευνες για εντοπισμό τους.

    Τα 7 θύματα του “Ορέστη”:

    Η Marry Rose, η οποία εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και η 6χρονη κόρη της Sierra (η οποία αγνοείται) ήταν τα πρώτα θύματα που έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές. Στη συνέχεια, με το που εντοπίστηκε το δεύτερο πτώμα στο Μιτσερό ο 35χρονος σε θεληματική του κατάθεση ανέφερε ότι σκότωσε την Arian Palanas Lozano.

    Maricar Valdez Arquila… Στο δικαστήριο χθες Πέμπτη παρουσιάστηκαν τεκμήρια, όπως η φωτογραφία της προσωρινής άδειας παραμονής της που κατείχε ο 35χρονος, ενώ ακολούθως άρχισε να ξετυλίγεται το το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος.

    Επόμενο θύμα η κοπέλα με καταγωγή από το Νεπάλ ή την Ινδία, της οποίας το πτώμα εντοπίστηκε χθες Πέμπτη στην Ορούντα, κατόπιν υποδείξεως του 35χρονου ίλαρχου.

    Ο Νίκος Μεταξάς παραδέχθηκε σήμερα Πέμπτη ακόμη δύο δολοφονίες, μάνας και κόρης από τη Ρουμανία, οι οποίες φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea που ελλείπει από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και η ανήλικη κόρη της Έλενα.

    Πηγή: philenews

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: Από το 2016 είχε ξεκινήσει τη φρικτή του δράση ο serial killer – Νέες έρευνες σε Ξυλιάτο και Κόκκινη Λίμνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΗΣ: Φρίκη στην Κύπρο: Ομολόγησε ακόμη δύο δολοφονίες ο «Ορέστης» – Επτά νεκρές γυναίκες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Κύπρο: Νέο πτώμα από τον serial killer βρέθηκε σε πεδίο βολής στην Ορούντα



    ΣΧΟΛΙΑ