ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τυχερός ήταν ο Νικόλας, ο οποίος βρισκόταν μόλις 20 μέτρα μακριά από το σπίτι που κατέρρευσε στο Γκάζι, καθώς πριν από λίγη ώρα είχε περάσει από το πεζοδρόμιο όπου έπεσε το κτίριο. Ο ίδιος ανέφερε ότι είδε τεράστια κομμάτια τσιμέντου να καταπλακώνουν δύο σταθμευμένα οχήματα.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Ήμουν με παρέα τα ξημερώματα της Κυριακής, περπατούσα στο πεζοδρόμιο με τέσσερα άτομα. Όπως περπατούσαμε, ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδαμε ένα τεράστιο κύμα από σκόνη. Δεν ξέραμε τι ήταν και αρχίσαμε να τρέχουμε γιατί νομίζαμε ότι ήταν βόμβα. Πήγαμε δύο στενά πιο πάνω, είδαμε τα alarm του αυτοκινήτου και τον συναγερμό, δεν ξέραμε τι γινόταν. Βγήκε όλη η γειτονιά».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πολλά κτίρια είναι σε αυτή την κατάσταση και αρκετά από αυτά είναι κούφια. Η βλάστηση πίσω από τις προσόψει σπρώχνει πολλές φορές τους τοίχους, με αποτέλεσμα να είναι ετοιμόρροποι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της κατάρρευσης του εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο Γκάζι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντινούπολη: Στους 21 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαθιός Ρήγας (Energean): Οι γεωπολιτικές εξελίξεις καθιστούν ακόμη πιο σημαντική μια ανακάλυψη υδρογονανθράκων στο Βορειοδυτικό Ιόνιο
- Ευρωαγορές: Ράλι μετά τη νίκη των Δημοκρατικών – Κέρδη 1,82% για τον Stoxx και απογείωση 3,28% στη Μαδρίτη
- Πλεύρης: Προβλέπονται δύο δομές μεταναστών στην Κρήτη – Δεν θα υπάρξει τρίτη στην Ιεράπετρα
- ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκε οργάνωση που εξαπατούσε ηλικιωμένους και τους αποσπούσε χρήματα και κοσμήματα σε περιοχές της Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.